Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Toy Bag L 31 x 17 cm var 1

Fun Factory Toy Bag L 31 x 17 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ju bättre du tar hand om dina sexleksaker, ju längre kommer du att få glädje av dem. Istället för att låta dem ligga och rulla runt i en låda är det bättre att förvara dem säkert i Fun Factory Toy Bag.

Fun Factory har gjort denna underbara väskan där du helt diskret kan gömma bort dina sexleksaker. Du undviker att sexleksakerna får slag och att andra hittar dem. Det är nog inte många som kan gissa vad som egentligen gömmer sig i den lilla väskan.

Väskan är inte bara idealisk för nattbordslådan men är också perfekt att ta med i väskan eller resväskan när dina sexleksaker ska med på exempelvis resan. Förutom att använda den för förvaring av sexleksaker kan du också använda den till allt från kosmetik och mobiltelefoner till pengar och kamera.

Väsken har gjorts i ett snyggt metallic skinande och hållbart material. Den kan lätt torkas av med en trasa eller tvättas vid 30 grader. Den stängs med ett blixtlås och har i ena änden en stropp så du kan hänga den upp.

Väskan mäter 31 x 17 cm och passar perfekt för till exempel Share, Share XL och Bendybeads.

Obs! Var uppmärksam på att väskan också finns i fyra andra storlekar här i Sinful.se shoppen. Hitta din Fun Factory produkt och se vilken storlek av väska vi har relaterat till den.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful