Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator var 1

Översikt

Om du letar efter en dildovibrator som liknar "den äkta varan" så kan du härmed sluta leta! Den här dildovibratorn är gjord av det revolutionerande materialet Bioskin som är oerhört realistiskt och dessutom har samma flexibilitet och böjbarhet som en riktigt penis - nästan i alla fall.

Gjack har 6 olika vibrationslägen och du väljer själv om du vill börja med de lite mildare eller om du vill gå på de kraftfullaste med en gång. Vibrationerna är oerhört tystlåtna och styrs enkelt med hjälp av de tre knapparna som sitter längst ned på dildovibration. Dess handtag är också försett med ett hål som gör det enkelt att hantera och styra dildon.

Vibratorn har en ergonomisk design och är 100% vattentät, vilket ger dig möjligheten att också njuta av den i duschen eller i badkaret.

Du behöver inte tänka på att hela tiden köpa nya batterier till Gjack då den använder sig av ett uppladdningsbart batteri som du enkelt laddar med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Efter 2 timmars laddning kan du använda dildovibratorn i upp till 4 timmar.

Efter användning bör du rengöra Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful