Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Funky Bondage Tape var 1

Översikt

Denna bondage-tejp ger dig oändliga möjligheter när du leker bondage-lekar. Tejpen är 20 m lång och 5 cm bred. Den är gjord av stark PVC och därför väldigt tålig.

Bondage-tejpen är självhäftande utan klister och utan att bli kladdig och därför väldigt lätt att använda.

Bondage-tejpen är även mycket lämplig att använda till att göra häftiga outfits med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Suverän!
Maria - 24. jan. 2018
Om man bara vill ha en produkt för spännande lekar ska man ha tejp! Jättebra till både bondage, munkavel och ögonbindel! Köp!
Bra att ha till hands
Lars Andrén - 21. jul. 2017
Om man inte har rep, eller orkar lära sig knyta, så är det här ett jättebra substitut. Det är dessutom möjligt att använda det för att "bygga" temporära klädesplagg, som t ex en bh. Tejpen häftar bara mot sig själv, och går att dra sönder om man verkligen tar i. Mycket användbar produkt till ett bra pris.
Ganska bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel men effektiv produkt med många möjligheter. Lämplig för nybörjare eftersom den är mycket lätt att använda men samtidigt ger en stygg upplevelse. Definitivt en produkt som jag skulle rekommendera andra att prova.
Maskinöversatt från sinful.dk
Enkelt, snabbt och supersexigt.
Anonymous - 8. nov. 2013
Den är mycket lätt att arbeta med. Det gör inte alls ont att bli bunden eftersom den inte fastnar på hud/hår. Det utmanar din partner och dig själv samt din kreativitet. Om du är nybörjare är det en bra sak att börja med eftersom det är enkelt, användbart och styggt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Superkinky
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är bara fantasin som sätter gränser. Gör inte ont eftersom den inte fastnar i hud eller hår, bara i sig själv. Stark nog att du inte kan riva sönder den. Måste klippas med sax, så håll dem nära till hands eftersom det kan göra scenen lite besvärlig om du måste gå ut och hitta en sax medan du är i färd med att binda din partner.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte framgångsrik
Anonymous - 2. dec. 2014
Bindningen uppfyller inte kravet och produktbeskrivningen. Den fäster inte i sig själv som beskrivet, så vi var tvungna att göra knutar. Den är bekväm att bära, huden blev inte irriterad eller något annat.
Maskinöversatt från sinful.dk
Perfekt Bondage Tape....
Anonymous - 5. jan. 2014
Vi är nybörjare när det kommer till bondage. Det är därför vi valde detta super stygga bondage-tejp, jag skulle säga att det är perfekt för nybörjare. Det gör inte ont och är i allmänhet lätt att använda. Som en av de andra recensenterna säger, kom ihåg att ha en sax i närheten .... Det är inte lätt att dra av ;-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Perfekt för lite bondage för nybörjare
Anonymous - 8. nov. 2014
Lätt att komma igång - inga knutkunskaper krävs. Tejpen fäster så bra på sig själv att ett par handledsbandage håller dina händer på plats. Det fungerar också bra som en snabb ögonbindel eller kinky underkläder. Mångsidigheten är dess överlägset största styrka - köp den :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Perfekt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Exakt som webbplatsen säger. Detta band är perfekt för när du redan är "igång" och bestämmer dig för att du vill göra lite bondage. Istället för att behöva ta tag i rep och planera alla möjliga olika saker, använder du bara snabbt det här bandet. Speciellt bra för de som inte är så bekanta med de olika shibari-knutarna, som kan verka lite skrämmande för den nya bondage-användaren ;) Det var också bra att få ett mail med tips, eftersom jag bad om dem i min beställning!
Maskinöversatt från sinful.dk
Ganska bra
Anonymous - 8. nov. 2017
Fastnar bra. Vi var tvungna att snurra runt den några gånger för att se till att den satt ordentligt, men det är en trevlig liten sak att krydda spelet med.
Maskinöversatt från sinful.dk

Funky Bondage Tape

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful