Handbojor & Bindmaterial

Om ni har lust att prova på lätt bondage, då har ni kommit rätt. Här hittar ni olika typer av sexiga bindmaterial som, precis som namnet antyder, kan användas för att binda fast en partner. Vårt sortiment inkluderar olika typer av rep, tejp, handklovar och band, så det finns något för såväl nybörjare som erfarna entusiaster. Välj mellan material som siden, satin, silikon och metall. Vilket sexigt bindmaterial föredrar ni?

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Bad Kitty (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Bonbons (1)
Bound (1)
Fetish Fantasy (3)
Fifty Shades of Grey (5)
Japanese Style Bondage (1)
Love To Love (1)
Maze (1)
Mixed (4)
Obaie (10)
Ouch (1)
Quickie (3)
Sex & Mischief (2)
Sinful (1)
Spartacus (2)
Sportsheets (5)
Stoys (2)
You2Toys (1)
Zado (1)
Visa alla
Visa alla 46 produkter
Du har sett 46 av 46 produkter

Sexigt bindmaterial kryddar till det i sovrummet

Heta kvällar med eller utan romantik

Är du lite trött på ömsint romantik, lätta smekningar och långa, långsamma samlag? Eller tycker du bara att det kan vara kul med lite variation emellanåt? Då kan vi rekommendera sexiga bindmaterial, för de är ett både bra och lätt sätt att variera sexlivet med. Oavsett om du går och drömmer om sensuella satinband, mjuka rep, kinky tejp eller klassiska handbojor i metall, så kan du hitta det här. För att göra det lätt för dig har vi nämligen samlat ihop ett brett utbud av erotiska bindmaterial i en kategori, så att du och din partner kan hitta det som passar er.

Idag går det inte att snacka om bondage utan att nämna Fifty Shades of Grey, för säga vad man vill om dessa böcker - de öppnade dörren till BDSM-världen för väldigt många. I samband med filmerna fullkomligt exploderade sedan försäljningen av kinky produkter, eftersom alla plötsligt blev intresserade av att prova på bondangelekar, spanking och andra typer av maktspel som de sett på bioduken. Det finns många åsikter om den bild av BDSM som Fifty Shades-serien målade upp, men den obestridda sanningen är att detta fenomen har gjort alla typer av SM-lekar mer populära och allmänt accepterade än de någonsin varit. Det har i sin tur inspirerat fler människor till att prova nya saker i sovrummet, eftersom det numera är okej att inte bara vara sockersött vanilj-romantisk.

Lätt bondage med sexiga bindmaterial

När vi talar om erotiska bindlekar av den här typer, då handlar det främst om saker (och tillhörande leksaker) i den mildare änden av BDSM-skalan. Med andra ord rör det som om produkter som passar utmärkt för er som vill prova på kinky lekar för första gången. Bondangelekar med sexiga bindmaterial är ett utmärkt sätt att krydda till ett annars helt “vanligt” sexliv och många väljer att aldrig gå längre än hit. För andra blir det en vändpunkt i livet, när dörren till en helt ny värld öppnas och de upptäcker sidor av sin egen sexualitet som de aldrig kommit i kontakt med tidigare.

I grunden är all bondange en form av maktspel eftersom en part blir bunden och den andra binder. Den bundne överlämnar således sig själv i den bindandes kontroll, och då spelar det ingen roll vilken typ av sexigt bindmaterial som används. Tillit och kommunikation är därför nyckelord, och det är oerhört viktigt att prata igenom det hela i förväg, så att båda är medvetna om var gränserna går. Det är också bra att komma överens om ett så kallat safeword, ett säkerhetsord som omedelbart avbryter leken om det uttalas. Välj ett ord som inte kan kopplas till situationen, så att det inte råkar sägas av misstag. Skulle en av er använda säkerhetsordet måste leken omedelbart upphöra, och det är en bra idé att diskutera vad som gick “snett” och gjorde att ni blev obekväma i situationen.

Vilken typ av produkt ska du välja?

Grovt uttryckt kan sexiga bindmaterial delas in i ett par olika kategorier. Satinband och olika typer av mjuka manschetter är de i särklass lättaste att använda om ni är nya på området. I bandens ände finns små hål där remmarna förs in, vilket skapar en ögla som du trär runt hand- eller fotleden. Bandets andra ände kan sedan knytas fast i sänggaveln. Manschetterna å sin sida fästs med hjälp av kardborrband eller spännen, och så är leken i full gång. 

Är ni redo för lite mer utmanande lekar kan du välja en bondagetejp, bondagerep eller metallbojor. Metallen känns hård och sval mot huden, men bojorna är lätta att fästa och ger en klassisk känsla. Bondagetejpen fäster enbart mot sig själv, så du kan tejpa ihop din partners handleder eller vrister utan att behöva oroa dig för borttagningen. Tejpen är lekande lätt att ta av, lämnar inga limrester efter sig och drar inte ut något hår. Bondagerep är däremot ett sexigt bindmaterial som är lite mer avancerat att använda, eftersom det är bra att känna till en del grundläggande knutar och bindtekniker innan det tas i bruk. Som du förstår bör sexiga bindmaterial alltså väljas med omsorg utifrån din erfarenhetsnivå och dina preferenser. Gör du det får du strax en ny favoritprodukt som känns naturligt att använda tillsammans med din partner.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se