Lätt Bondage

Tänder ni på lekar med inslag av lätt bondage? Då kan ni hitta sexleksaker som passar utmärkt när ni vill binda fast varandra här. En del gillar hårda handklovar av järn, andra föredrar mjukare modeller med plysch, eller kanske rep av bomull och silke. Oavsett vad ni vill ha, hittar ni här ett brett utbud av produkter för lätt bondage, som garanterat ger sexlivet extra spänning och passion.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (1)
Acrylic (1)
Cork (1)
Cotton (1)
Faux fur (1)
Feather (4)
Konstläder (5)
Läder (22)
Metal (8)
Neopren (6)
Nubuck Leather (2)
Nylon (11)
Plastic (1)
Polurethane (3)
Polyamid (2)
Polyester (27)
Polypropylen (7)
Polyuretan (12)
PU (32)
PU leather (18)
PVC (3)
PVC-plastic (1)
Satin (1)
Silikon (8)
Split Leather (3)
Stainless Steel (1)
Stål (1)
Suede (1)
Turkey Feather (2)
Vinyl (1)
Wood (1)
Märke
baseks (24)
Bijoux Indiscrets (7)
Bound (3)
CalExotics (3)
Cottelli Collection (1)
Creative Conceptions (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (3)
Fifty Shades of Grey (17)
Frisky (1)
Kiotos (1)
Maison Close (1)
Master Series (4)
Maze (3)
Mister B (2)
Obaie (59)
Ouch! (6)
Quickie (3)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Sei Mio (1)
Sex & Mischief (6)
Sinful (9)
Sportsheets (16)
Steamy Shades (4)
Strict (1)
Strict Leather (2)
Tease & Please (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
You2Toys (5)
Zado (6)
Visa alla 206 produkter
Du har sett 48 av 206 produkter
Ladda fler

Lätt bondage är en bra startpunkt

Vad innebär lätt bondage?

Lätt bondage beskrivs bäst som en light version av BDSM. BDSM är ett samlingsbegrepp för flera olika typer av rollspelslekar: bondage, discipline, dominance and submission, och sadism and masochism, även kallat sadomasochism. För många går nog tankarna till Christian Grey och Anastasia Steele i Fifty Shades of Grey filmerna, och det är inte svårt att förstå. Det är nämligen precis denna värld de kliver in i, där Christian är den dominante och Anastasia den submissiva.

Lätt bondage är dock inte närapå så våldsamt eller avancerat som BDSM kan bli. Här är det tal om en mycket mild form av dominans, där ni långsamt flyttar fram gränserna för vad ni gillar och har lust att ge er i kast med. Allt från små slag på rumpan, till att stryka en kittlande fjäder över kroppen, är sådant som kan skänka er njutning en ny dimension. Det handlar om att ta reda på vad ni tänder på, och vad som fungerar för just er.

Skapa stämning innan ni börjar

Kanske är ni lite nervösa inför att börja utforska lätt bondage tillsammans. Det är fullt förståeligt! Alla är nog lite osäkra, när de står i begrepp att kasta sig ut i något nytt. Därför är det också viktigt att ni ser till att komma i rätt stämning, innan ni ger er i kast med detta nya och spännande projekt.

Prata med varandra, det är det viktigaste av allt. Se till att ni vet var den andres gränser går, innan ni plockar fram handbojor, bondage kits, ögonbindlar och masker. Det kan nämligen vara så att era gränser inte är helt desamma. Eftersom en stor del av lätt bondage handlar om att kunna släppa kontrollen, kan det vara en bra idé ha ett så kallat “safeword”, ett ord som ni kan använda om ni tycker att den pågående leken går över gränsen. Se till att ordet är något som sticker ut och därför inte kan bli en naturlig del av leken. Om ett safeword yttras, då vet motparten att leken omedelbart ska upphöra.

Experimentera er fram

Om lätt bondage är något alldeles nytt för er, då är vårt bästa råd till er att ni ska experimentera er fram. Det handlar om att hitta det som fungerar bäst för er, och det får lov att ta tid. Sätt er ner tillsammans och titta igenom utbudet. Utforska och diskutera de olika sexleksakerna och redskapen som finns tillgängliga. Vad har ni lust att experimentera med? Kommunikationen är grundläggande i all BDSM-lek. Kanske har en av er lust att prova en ögonbindel, medan den andre heller vill testa ett par rejäla handklovar.

Har ni svårt att bestämma var ni ska börja, då kan ni naturligtvis också välja att köpa en paketlösning. På så vis får ni de vanligaste och mest grundläggande produkterna för lätt bondage, så att ni har lite blandad kompott att prova på i starten. Testa och se vad som får det att tända till hemma i ert sovrum, eller där ni väljer att leka. När dörren väl är öppnad, då väntar en ny värld av njutning på er.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se