Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Glassvibrations Rosa Ladykiller Glas Dildo var 1

Översikt

Rosa Ladykiller är en böjd glasdildo med 2 lena ändar. Båda ändar på Rosa Ladykiller kan användas för vaginala lekar.

Dildon har stimulerande mönster på mitten som kan kännas vid in/ut rörelser.

Dildon ligger i en ask där det också ligger en liten påse för säker förvaring i.

Lägg Rosa Ladykiller glas dildo i varmt eller kallt vatten, allt efter om du tycker om heta eller kalla upplevelser.

Rosa Ladykiller är tillverkad av högkvalitets härdat glas (är splitterfritt). Använd ett drygt silikon glidmedel tillsammans med sexleksaker tillverkade av glas. Det ger en ännu bättre upplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En stor förförare av kvinnor
Anonymous - 13. mar. 2024
Till skillnad från de släta dildos och vibratorer som jag är mest van vid, var jag tvungen att vänja mig vid Ladykillers design med dess nubbiga yta, och glidmedel rekommenderas för de första gångerna om du tycker att storleken och konsistensen är utmanande. Men annars lönar det sig att ge dig själv lite ensamtid, där du långsamt och långsamt ger din kropp tid att lära känna leksaken. Efter det kan jag nästan garantera att glidmedel inte längre är en nödvändighet. Personligen tycker jag att Ladykiller i allmänhet är bäst lämpad för långsammare och "intensiv" lek snarare än "quickies" så att dess förmåga att förföra och stimulera en kvinna verkligen lyser igenom. Glasmaterialet är verkligen slätt och slätt (och, något överraskande, ganska fysiskt tungt), och Ladykiller verkar som en solid leksak som kommer att vara för evigt. Det är också snabbt och otroligt lätt att rengöra. Om du vill minska din konsumtion av vibrerande leksaker (det är lite irriterande när du har blivit så van vid en bra vibrator att du blir lite besviken över en potentiell partners icke-vibrerande, mer dyrbara delar), eller om du är obekväm med användningen av många av de tvivelaktiga material som vissa tillverkare använder, då skulle jag definitivt rekommendera Rosa Ladykiller, som med sina knoppar vet hur man tillfredsställer en kvinnas inre jag på sitt eget underbara sätt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiskt!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag bara älskar den! Den har blivit min nya bästa vän! Normalt har jag varit inne på bra dildos/vibratorer, MEN nu älskar jag ett varmt bad med min vackra "glaskonst"
Maskinöversatt från sinful.dk

Glassvibrations Rosa Ladykiller Glas Dildo

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful