Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
HolyTrainer The Nub V3 Kyskhetsbälte var 1

HolyTrainer The Nub V3 Kyskhetsbälte

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ge din submissive en ovanligt tajt upplevelse med HolyTrainer The Nub V3 Kyskhetsbälte.

The Nub är en osedvanligt liten modell från det populära märket Holy Trainer. Den lilla storleken säkerställer att den undergivne får en extraordinärt stram passform, vilket gör kyskhetsbältet perfekt för lekar både i offentliga miljöer och hemma i bostaden, eftersom det inte drar någon uppmärksamhet till sig.

Den klara plastburen är lätt att placera runt penis, och det finns inget utrymme för ovälkomna erektioner. Buren låses med ett specialutvecklat Magic Lock, så att ni inte ska krabba med hänglås. 2 nycklar till speciallåset medföljer.

HolyTrainer är tillverkad i 100% naturlig resin/harts, som har speciella värmereaktiva egenskaper. När kyskhetsbältet används, värms det gradvis upp av kroppen. Därmed ändrar materialet karaktär och blir mer mjuk och flexibelt.

Harts är dessutom allergivänligt, giftfritt, har en lång hållbarhet och verkar bakteriehämmande. Med alla dessa egenskaper, kan ni pinas och njuta av The Nubs tajta grepp i många år framöver.

Ringen baktill fås med en inre diameter på 36mm, 40mm, 45mm och 50mm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En lysande uppfinning!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag är fortfarande förvånad över den här produkten eftersom det är en otrolig uppfinning. Och jag har redan ganska mycket erfarenhet av penispinnar. Tanken bakom denna penisbur är att den faktiska penisaxeln sätts in under mannens könshår och endast spetsen på själva penisen förblir fäst vid buren. Detta förhindrar helt möjligheten att få erektion och någon form av upphetsningsrelaterad njutning. Dessutom kan den illvilliga dominatrixen också reta den undergivna med en stark vibration genom att gnugga huvudet på pubic tubercle mot penisaxeln. En MYCKET viktig punkt dock. Låsmekanismen, själva låset på produkten, är en produkt av mästerliga simtekniker. Låset var så perfekt låst första gången det användes att det inte kan öppnas igen. Än en gång en påminnelse till alla leksaksköpare att testa alla produkter väl och noggrant innan de används. Lyckligtvis är det idiotiska låset i fråga inte nödvändigt om du har det minsta av ett innovatörsfel, eftersom enheten enkelt kan låsas med bara lite uppfinningsrikedom. Jag vill dock påpeka för alla att om man betalar 226 euro för en produkt, är grundantagandet att det inte skulle finnas några sådana enkla barnlås. I praktiken skulle det inte ha funnits något annat alternativ för den faktiska användningsdelen av produkten än att bryta upp den genom sågning om låset hade använts som avsett. Tillverkaren kommer att få ett ganska förödmjukande brev på posten. Den faktiska användningen av produkten var också möjlig under en längre tidsperiod, dvs. lämplig för längre inlämningssessioner. Jag har använt produkten i cirka 2 dagar och under den tiden har jag gått igenom min normala dagliga rutin, dvs. gått till jobbet, shoppat och så vidare. Så produkten sitter bra på plats, gör sitt jobb och lockar inte någon uppmärksamhet under byxorna på den undergivna. Jag är inte en fullständig expert på manlig anatomi och fysiologi, så jag kan inte kommentera de möjliga långsiktiga effekterna på penis om produkten används under långa sessioner. Hittills har dessa sessioner, som inte varar mer än några dagar, inte resulterat i några biverkningar, åtminstone inte för mig. Inte för att dominorna har varit kända för att vara bittert retande. Min egen blygsamma testmanlighetsstorlek är cirka 8 cm i vila, 12-13 cm i erektion och en diameter på cirka 4,5 cm i erektion.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful