Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
HolyTrainer V2 Kyskhetsbälte Standard var 1

HolyTrainer V2 Kyskhetsbälte Standard

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få full kontroll över honom med HolyTrainer V2 Kyskhetsbälte.

Den transparenta, diskreta plastburen träs kring penis så att han förhindras att få erektion. Låses med ett speciellt utvecklat Magic Lock och ni slipper därför hänglås. Magic Lock-systemet är enkelt att använda. Ring och bur monteras och låses med en medföljande nyckel.

Framställd i 100% naturlig resin/harts som har särskilda värmekänsliga egenskaper. När HolyTrainern bärs och gradvist värms upp av kroppen ändrar materialet karaktär och blir mer mjukt och flexibelt. Den är därför lämplig för långvarigt bruk.

Resin är dessutom giftfritt, allergivänligt, bakteriehämmande och har lång hållbarhet. Det är därför fråga om ett kyskhetsbälte i toppklass, som du kan glädjas av och pina honom med i många år.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Komfortabel lätt
Henrik - 31. jan. 2017
Denna produkten kan jag varmt rekommendera. Har burit tidigare cb:s kyskhetsburar. Där dem är väldigt hårda i sitt material. Holys trainers kyskhets bur är oerhört komfortabel det märktes direkt när jag satte på mig den med lite krångel. Det märks knappt att jag har den på mig förutom vid erektion. Innan köp rekommenderar jag att titta på deras hemsida för vilken storlek som rekommenderas.
Bra bur men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Själva buren känns bra på marken och låssystemet är hållbart och kompakt. Materialet är också behagligt att ta på. Den har använts sporadiskt i flera år. Men av någon anledning t.ex. på natten när stondis kommer och när man sträcker bollarna (eftersom stondis inte kan gå åt andra hållet) blir det väldigt obekvämt. Speciellt när den kombinationen gör att stondis inte kommer ner helt av någon anledning, så att en avklädd stondis betyder många dagars smärta om älskarinnan inte ger tillstånd att ta av den. Ringstrukturen, genom att delvis överlappa med buren, är också sådan att kulhuden på något sätt är under spänning hela tiden från den ena eller den andra sidan. En del av problemet kan också vara att min kuk är lite för stor för detta. Ringen stannar inte vid basen av kuken och börjar gradvis röra sig mot mitten av kuken. Just nu letar jag efter en ny modell som skulle passa mig bättre. Med dessa funktioner är en vecka den maximala tiden som detta kan hållas på en gång. Bollarna skriker efter en hoosianna ... För någon med en liten fot är detta verkligen mycket bekvämare än för mig.
Maskinöversatt från sinful.fi
REKOMMENDERAD. använde den i 2 veckor och jag kommer att använda den längre
Anonymous - 13. mar. 2024
Holy Trainer är xxxx bra för långsiktig användning
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful