Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
HolyTrainer V2 Kyskhetsbälte Small var 1

Översikt

Uppnå full kontroll över honom med HolyTrainer V2 Kyskhetsbälte.

Den transparenta, diskreta plastburen träs kring penis så att han förhindras att få erektion. Låses med ett speciellt utvecklat Magic Lock och ni slipper därför hänglås.

Framställd i 100% naturlig resin/harts som har särskilda värmekänsliga egenskaper. När HolyTrainern bärs och gradvist värms upp av kroppen ändrar materialet karaktär och blir mer mjukt och flexibelt. Den är därför lämplig för långvarigt bruk.

Resin är dessutom giftfritt, allergivänligt, bakteriehämmande och har lång hållbarhet. Det är därför fråga om ett kyskhetsbälte i toppklass, som du kan glädjas av och pina honom med i många år.

Lägg märke till att det här en size small. Andra storlekar finns också.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kyskhetsbältens Rolls-Royce
Petter - 25. oct. 2017
Otroligt bekväm för långtidsbruk, syns ej under kläderna, inga problem med skramlande hänglås. Ringens ovala form gör den verkligen ljusår bättre än CB serien. Det negativa med denna bur är att den endast kommer med en ring, men det finns bra måttguider på nätet. Small modellen är lite mindre än en CB6000S medan normal modellen är lite mindre än en CB3000. Vill ni leka mer än ett par timmar så rekommenderar jag denna starkt! Den passerar till och med metall detektorer och bodyscan maskiner på flygplatsen...
Holy trainer v2
Anonymous - 1. oct. 2017
Bra bur som inte klämmer, vi har provat många olika och bortsett från kurvan är den här buren den enda bekväma buren som inte klämmer någonstans. Efter en dag glömmer du helt att den är på, den är riktigt bekväm, den är bra att sova i, och den visar inte en stor utbuktning i dina byxor så du kan använda den för daglig användning. Allt som allt, en fantastisk produkt. Det enda negativa efter 5 dagar i en konstant bur är rengöringen, det är helt omöjligt i buren så du måste ta av den en gång om dagen för rengöring. Observera dock att buren inte är särskilt stor, att mäta penis före köp är ett måste!
Maskinöversatt från sinful.dk
Utsökt
Anonymous - 13. mar. 2024
Har provat en annan bur, men det kunde inte jämföra med den här alls. Bra passform, bra lås. Kan inte ses alls och det är fantastiskt när du måste bära den 24/7/365. Har inga problem med rengöring. Kan enkelt göras med tvål och en bra handdusch.
Maskinöversatt från sinful.dk
stor
Anonymous - 1. jul. 2017
jag har provat en hel del olika kyskhetsbältesfästen och var mycket skeptisk, till min glädje fann jag att designen och passformen är bra, åtminstone för mig, dyr naturligtvis, men en trevlig överraskning för mig, så jag kan rekommendera ;) nu är allt jag behöver en nyckelhållare ;)
Maskinöversatt från sinful.fi
Rekommenderas! Värt pengarna även om det kostar mer.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har hållit på med kyskhet i många år och har använt: CB2000, CB3000, CB6000, CB6000S, Bon4 S - och nu HolyTrainer V2 small. Av dessa är HolyTrainer utan tvekan den bästa, åtminstone för mig. Även om den kostar mer är den värd pengarna! Bekväm även vid långvarig användning 24/7. Rekommenderas varmt!
Maskinöversatt från sinful.no

HolyTrainer V2 Kyskhetsbälte Small

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful