Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator var 1

Översikt

Den uppgraderade Hot Octopuss Pulse Duo Penis Vibrator är en snygg och fjärrstyrd vibrator som passar perfekt för spännande parlekar.

Vibratorn är 25% kraftigare än tidigare modeller, har magnetisk laddare och är utrustad med en anti-stall och en turboknapp som kan ta er från 0 till 100 på bara några sekunder.

Hitta den ställning som passar er bäst, t.ex. att hon sitter på honom, eller att ni ligger i missionärsställning. Pulse Duo stimulerar det känsliga området runt strängen på hans penis, samtidigt som vibratorn på Duos undersida stimulerar hennes klitoris så ni har möjlighet att nå klimax tillsammans.

Pulse är en revolutionerande produkt som stimulerar mannen med djupa och effektiva vibrationer. Den använder sig av en speciell teknologi som ursprungligen utvecklades av en dansk läkare för att hjälpa ryggskadade patienter med att få utlösning.

Ni växlar enkelt mellan de kittlande vibrationsprogrammen för mannen med hjälp av knappar på Pulsevibratorn, medan vibrationerna till kvinnan utanpå styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Kan naturligtvis också användas själv av mannen till ett läckert handjob.

Uppnå ett explosivt klimax oavsett om penis är slak eller erigerad.

PRISBELÖNAD: År 2014 vann Hot Octopuss Pulse en Xbiz Award för "Couples Toy of the Year".

OBS: Den magnetiska laddaren ska vara vänd som bilden visar för att fungera korrekt.

VarumärkeHot Octopuss
Vikt (g)220
IncludedFjärrkontroll, Förvaringspåse
Full Längd (cm)12
Inre Djup (cm)10
Diameter (cm)6.3
Inre Diameter (cm)3.5
Elastisk inre diameterJa
Bredd (cm)7
StrömkällaMagnetisk USB-laddare
Användningstid (min.)60
Vibrationsmönster5
VibrationshastighetMultispeed
Huvudsakliga materialSilikon
FärgBlå
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän, Kvinna och man, Man och man
SKU14581
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Beroendeframkallande
Kai - 13. jan. 2017
Både jag och min partner har kul med den här lilla leksaken. Otroligt stimulerande för mig som man. Med den här på får jag erektion på en gång. Det känns som kåtheten när jag var i tonåren. Djup, ren och helt överväldigande :) Men, en sak som verkligen överraskade mig var att den får mig att komma utan att använda händerna. Detta har aldrig hänt mig förut. Även min kvinna gillar den. Hon kommer jättehårt när hon onanerar med den.Det som kan vara en smula negativ är att den skakar och låter en hel del. Inget jätteproblem och det glömmer man snart bort. Dessutom är jag rädd för att den är beroendeframkallande. Vi har nyligen köpt den och provat att använda den mellan oss i olika ställningar men för våran del är det bara bökigt. Istället har vi har den här lilla leksaken som ett förspel ibland och den är värd varenda krona.
En besvikelse
Mille - 19. jan. 2020
Köpte den för att överraska min man med lite annorlunda stimuli än "bara" en avsugning. Jag lider lite av ont i underlivet så jag tänkte att de dagar jag har ont men ändå vill ha sex så kan det vara bra i förhållande till att vi inte behöver ha sex men kan ändå stimulera varandra i positioner som om vi hade sex. Men först och främst är den för liten för min mans penis. Den ramlar av för att den är så tung, och då träffar den inte klitoris alls utan att det blir en besvärlig och onaturlig ställning. Min man tycker inte heller att det är värt priset alls om han använder det solo till exempel. Och jag har även provat den solo och håller med om att kraft och pris inte stämmer överens. Jag tycker det var coolt med en trådlös fjärrkontroll för vibrationerna på kvinnan, ifall jag använde den solo (skönt med 2-i-1 leksaker), men den går bara att använda om vibrationerna för mannen är påslagna kl. samtidigt. Och vibrationerna är verkligen inte särskilt bra. De är grova och tråkiga. Och sedan finns det bara 3 nivåer för kvinnan. Plus att den lilla vibratorringen inuti lätt kan tryckas av av misstag när den är avstängd – vilket den säger att du inte får göra. Den är ganska exponerad och dämpas lätt när du använder den på mannen, eftersom vibrationerna inte är starka, tillräckligt så att du klämmer den mot penis, och då fungerar inte vibrationerna ordentligt. Riktigt besviken över att ha köpt en så (enligt min man och jag) dyr leksak, som är så dålig. Och vi köpte den till och med med rabatt. Den verkar ganska exklusiv och bra när man öppnar paketet, och en snygg svart väska medföljer. Materialet är också bra. Men fjärrkontrollen verkar ganska billig. Och som sagt är produkten ganska tung. Och vid användning är det inget exklusivt med den.
0
Underbar
Fynbon - 13. dec. 2018
Jag kan bara säga att den här produkten är underbar! Jämfört med Cobra (penisvibrator) är den här mycket bättre. Den är bra både utan, men även med glidmedel. Om jag skulle behöva framföra en kritik – det skulle vara att den inte håller så länge. Men det kan också bero på att jag använder den för mycket ;-).
0
Hot Octopuss Pulse III Duo Fantastic Perfection-sökande lyx penisvibrator
J - 6. dec. 2019
Jag köpte denna Hot Octopuss - PULSE III Duo och blev mycket förvånad över hur bra den är. Jag har aldrig upplevt en så väldesignad guybrator! Även när den är stilla kan du alltid få en full erektion extremt snabbt. Två mycket bra saker är också att du inte ens behöver använda en skjutsäng med enheten och Hot Octopuss - PULSE III Duo är också lätt att rengöra. Som sådan krävde användningen av Hot Octopuss - PULSE III Duo övning innan man kunde hitta sitt eget sätt att använda enheten och få ut det mesta av den. Särskilt träning krävs om du vill förlänga tiden innan orgasm, eftersom Hot Octopuss - PULSE III Duo inte är en leksak där du behöver vänta förgäves på en orgasm, eftersom enheten kommer väldigt snabbt... Kanske för snabbt, men det är inte alls dåligt. Laddningstiden är ganska bra, men utan att ladda varje gång stannar enheten plötsligt efter ett par användningar och kräver laddning. Därför är det bäst att alltid ladda enheten efter användning, enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Den första laddningstiden för enheten är fyra timmar och tre timmar är det normala, men dess faktiska laddningstid kan naturligtvis variera beroende på hur länge och hur enheten används. I de fall enheten inte har använts på till exempel mer än en vecka bör du alltid kontrollera om det fortfarande finns tillräckligt med ström i enheten och helst ladda den när du märker att det har gått mer än en vecka, så att enheten inte går tom av sig själv. I värsta fall kan enheten skadas av batteriet om den får laddas ur för många gånger, eller om den glöms bort i skåpet, väntandes på nästa användning för länge. Naturligtvis är detta en funktion hos alla Li-ion (litiumjon) batterier. Produkten är helt gjord av silikon vilket är väldigt bra, för en gång var jag tvungen att skicka en garanti av samma typ när plastskals-delen av silikonen lossnade från skarvarna, med denna Hot Octopuss - PULSE III Duo har samma problem aldrig uppkommit. Nackdelen är att enhetens vibrationsplatta knappt står emot trycket, vilket jag verkligen undrar över. Enheten lovar att Hot Octopuss - PULSE III Duo passar att användas som par, i så fall kommer vikten att samlas mellan enheterna. Jag vågar inte ens testa dem, för om den vibrerande dynan trycker lite för mycket kommer enheten att stanna. En annan nackdel är att det är mycket svårt att använda ett glidmedel med enheten, eftersom om glidmedlet appliceras för mycket, eller om det kommer runt enheten, blir den mycket svår att hantera på grund av hur hal den blir.
0
Hot Octopuss Pulse III Duo är en fantastisk lyxig penisvibrator som strävar efter perfektion!
Kommentator - 5. dec. 2019
Jag köpte denna Hot Octopuss - PULSE III Duo och blev mycket förvånad över hur bra den är. Jag har aldrig upplevt en så väldesignad guybrator! Även när den är stilla kan du alltid få en full erektion extremt snabbt. Två mycket bra saker är också att du inte ens behöver använda en skjutsäng med enheten och Hot Octopuss - PULSE III Duo är också lätt att rengöra. Som sådan krävde användningen av Hot Octopuss - PULSE III Duo övning innan man kunde hitta sitt eget sätt att använda enheten och få ut det mesta av den. Särskilt träning krävs om du vill förlänga tiden innan orgasm, eftersom Hot Octopuss - PULSE III Duo inte är en leksak där du behöver vänta förgäves på en orgasm, eftersom enheten kommer väldigt snabbt... Kanske för snabbt, men det är inte alls dåligt. Laddningstiden är ganska bra, men utan att ladda varje gång stannar enheten plötsligt efter ett par användningar och kräver laddning. Därför är det bäst att alltid ladda enheten efter användning, enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Den första laddningstiden för enheten är fyra timmar och tre timmar är det normala, men dess faktiska laddningstid kan naturligtvis variera beroende på hur länge och hur enheten används. I de fall enheten inte har använts på till exempel mer än en vecka bör du alltid kontrollera om det fortfarande finns tillräckligt med ström i enheten och helst ladda den när du märker att det har gått mer än en vecka, så att enheten inte går tom av sig själv. I värsta fall kan enheten skadas av batteriet om den får laddas ur för många gånger, eller om den glöms bort i skåpet, väntandes på nästa användning för länge. Naturligtvis är detta en funktion hos alla Li-ion (litiumjon) batterier. Produkten är helt gjord av silikon vilket är väldigt bra, för en gång var jag tvungen att skicka en garanti av samma typ när plastskals-delen av silikonen lossnade från skarvarna, med denna Hot Octopuss - PULSE III Duo har samma problem aldrig uppkommit. Nackdelen är att enhetens vibrationsplatta knappt står emot trycket, vilket jag verkligen undrar över. Enheten lovar att Hot Octopuss - PULSE III Duo passar att användas som par, i så fall kommer vikten att samlas mellan enheterna. Jag vågar inte ens testa dem, för om den vibrerande dynan trycker lite för mycket kommer enheten att stanna. En annan nackdel är att det är mycket svårt att använda ett glidmedel med enheten, eftersom om glidmedlet appliceras för mycket, eller om det kommer runt enheten, blir den mycket svår att hantera på grund av hur hal den blir.
0
Värt varje öre
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerar perfekt. Om du inte har full erektion kommer du definitivt att få en full och hård erektion med denna hjälpare.
Maskinöversatt från sinful.dk
Stor
Anonymous - 2. may. 2019
Allt jag kan säga är att den här produkten är fantastisk! Jämfört med Cobra (penisvibrator) är detta mycket bättre. Fungerar både med och utan smörjmedel. Om jag måste säga en kritik - låt oss säga att batteriet inte håller så länge. Men det kan vara så att jag bara använder den för mycket ;-)
Maskinöversatt från sinful.fi
Bra, värt pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta fungerar också eftersom du kan hålla lite naturligt.
Maskinöversatt från sinful.no

Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 295,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful