Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Icebreaker Roterande Rabbit Vibrator var 1

Översikt

Icebreaker är en snygg blå roterande rabbit vibrator som kan ge dig maximal stimulering.

Som de flesta andra rabbits har Icebreaker invändiga rader av roterande pärlor som stimulerar dig samtidigt som dildon roterar. Själva Icebreaker dildon har en realistisk form med ett penishuvud och ådrad yta.

På dildon sitter de effektiva kaninöron som vibrerar väldigt intensivt på och kring din klitoris.

Du justerar både dildons och kaninöronens trinlösa vibrationer längst ner. Med Icebreaker kan du också välja om du vill köra dildon och klitorisvibratorn separat eller samtidigt.

Icebreaker har framställts i ett mjukt jelly-aktigt material och den är därför väldigt behaglig att använda. Vi rekommenderar att du använder ett glidmedel tillsammans med den eftersom detta gör upplevelsen ännu bättre.

Rabbit vibratorn har speciellt blivit känd från den amerikanska TV-serien Sex and the City och är för de flesta kvinnor en orgasmfylld bekantskap.

Icebreaker använder 4 x AA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bättre än förväntat
Anonymous - 12. feb. 2014
Först kändes det inte som något speciellt, men sedan när jag ändrade vinkeln förändrade det allt! Jag kom nästan omedelbart och kunde inte hindra mig från att stöna, det var så bra!
Maskinöversatt från sinful.dk
Så den kan göra flera saker!
Anonymous - 3. may. 2017
Jag har en hel del avancerade uppladdningsbara vibratorer, men jag återkommer ständigt till den här hetingen. Skaftets rörelse stimulerar g-punkten och klitorisstimulatorn och pärlorna är en fantastisk kombination! Den steglösa kontrollen är en no-brainer och optimal när du verkligen är "i zonen"! Storleken för mig är perfekt. Jag känner mig fin och full, men samtidigt finns det utrymme för bra stimulering inuti. Enda nackdelen är ljudet, men det löser man med ett headset med lite fräckt ljud i.
Maskinöversatt från sinful.dk
Ohh My God!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är fantastiskt! Inget mindre! Huvudet kan rotera åt båda hållen men är också böjbart så att det kan anpassas för att träffa din g-punkt perfekt! Pärlorna spelar vid öppningen och ger din orgasm mer djup medan vibratorn stimulerar din klitoris och låter dig nå orgasm snabbt. Den är lätt att kontrollera och använda, men den är inte vattentät och efter många timmars användning (rekord 3 timmar) blir den varm. Det är irriterande att du behöver 4 batterier, vilket snabbt kan bli dyrt. Jag rekommenderar detta för både första gången och erfarna dildoanvändare! Jag kommer att köpa en ny när den här är utsliten, ingen tvekan om det!
Maskinöversatt från sinful.dk
Synd att den inte finns längre!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är SUPER tråkigt att den har utgått, för den är helt enkelt fantastisk! Bra längd och diameter, och rörelserna är spot on! Lätt att kontrollera och jag älskar att pärlorna tar mer plats än vad de gör i andra vibratorer med samma design.
Maskinöversatt från sinful.dk

Icebreaker Roterande Rabbit Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful