Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
iEase Bäckenbottentränare var 1

iEase Bäckenbottentränare

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

iEase bäckenbottentränare är den idealiska redskapen för dig som vill träna din bäckenbotten säkert och med de bästa resultaten. iEase är nämligen en intelligent bäckenbottentränare som både kan testa styrkan i din bäckenbotten och ge dig övningar med en svårhetsgrad som passar din nivå. Sedan guidar iEase dig till hur du utför övningarna ännu mer effektivt. 

iEase kan både användas liggande, stående och sittande, allt efter vad du föredrar och du väljer själv om du önskar att höra instruktionerna eller om du föredrar att läsa dem på displayen. 

Bäckenbottenträning rekommenderas för kvinnor i alla åldrar av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer. En sund och sterk bäckenbotten kan betyda större sexlust samt mer intensiv känslighet i underlivet och på så sätt bättre sex.

Så här använder du iEase: Smörja på glidmedel på den uppblåsbara probe och för in den i slidan tills du når insnävningen. Håll kontrollenheten i handen eller placera den i närheten så att du kan se displaye medan du använder proben. Tänd iEase genom att hålla tänd/släck-knappen ned i 3 sekunder. Välj röstkontroll till eller ifrån. Använd programväljaren till att välja mellan test eller träning. Efter användning bör du rengöra iEase med en Sexleksaks Rengöring.

Producenten rekommenderar att du tränar 2 gånger dagligen morgen och kväll samt att du gör testet en gång i veckan för att se dina framsteg. 

Obs! iEase behöver 3 st. AAA-batterier som säljas separat.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful