Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg var 1

Översikt

Få den ultimata kyskhetsupplevelsen med detta eleganta Impound Corkscrew Kyskhetsbälte.

För dig som bara inte kan få nog av kinky och effektiva produkter, är detta högkvalitativa kyskhetsbälte helt perfekt.

Välj den av de 3 medföljande basringarna som passar bäst, för in penis i buren och stäng igen ringen med hänglåset så att din partner inte hittar på upptåg utan dig.

Framställd i nickelfritt stål som känns lent och kyligt mot din allra känsligaste hud. Både formen och material gör det möjligt att bära buren och under längre perioder.

Spiraldesignen ger en bra cage-look, samtidigt som den gör det möjligt att se penis inuti under användningen.

Som en unik egenskap har detta kyskhetsbälte en dilatorplugg som förs in i urinröret för extrem kontroll och smärtlek.

Perfekt till erfarna och mer kräsna BDSM-entusiaster.

VarumärkeImpound
Vikt (g)400
IncludedRingar, Hänglås med nycklar, Förvaringspåse
Full Längd (cm)7
Inre Djup (cm)6.5
Diameter (cm)5
Inre Diameter (cm)3.6
Elastisk inre diameterNej
Omkrets (cm)11.3
Huvudsakliga materialRostfritt stål
FärgSilver
Rekommenderat glidmedelAlla typer
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU17392
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Halvdan passform
Mikael - 11. jan. 2020
Lite dålig passform mellan ring och bur, man blir lätt "nypt" i skinnet. Annars känns den bra speciellt med en butplug och kateter då känns det som om man har lämnat ut sej helt.
Dålig kina-kvalitet
Erfaren - 29. may. 2019
Alldeles för stora toleranser mellan kukring och bur gör att det inte går att få den stängd på ett bra sätt. Kukburen vippar och det finns stor risk att man klämmer sig. Man får vad man betalar för.
Kukbur
Staffa - 1. may. 2019
Helt superhäftiga o kinky, känns bra att bära den.
Instruktion
Nisse - 27. feb. 2019
För er som inte förstår hur man sätter på sig en kukbur! Börja med ringen som placeras bakom pungen, är det en fast ring trär du först igenom HUD så den pungkula du för igenom ringen får plats, upprepa med nästa kula. För att få själva buren på kuken: Trä på en liten strumpa över kuken, trä igenom en "flik" av strumpan igenom buren, trä buren över kuken samtidigt som ni drar i strumpan.. Då hamnar ALL hud på rätt sätt i buren, så den sitter behagligt! När du dragit av strumpan, då låser du buren! Denna instruktion fungerar vare sig du låser in dig själv, eller du är den som låser in din partners kuk..
Känner mig ”ägd” när röret förs in.
Reuter - 3. dec. 2018
Tar på mig buren i duschen. Tvålar in mig och glider lätt in i kyskheten. Jag blir låst och sköljer noga bort all tvål. Buren kan lätt förminskas efterhand - om penis krymper. Urethraröret känns väldigt dominerande på ett nytt sätt. Gör mig mer undergiven mer inlåst. Kan tyvärr inte användas mer än några timmar per gång.
Konstig
Albin - 25. apr. 2018
Jag förstår inte om det har blivit något fel med produkten eller om den bara är allmänt fel producerad, får inte på mig kukburen. Utöver att den inte går på helt så kläms den också...
Mycket dålig erfarenhet
Anonymous - 13. mar. 2024
Den klämmer mer än vad som är bra. Fogen mellan buren och ringen är inte helt tät och kan ge efter lite. Detta innebär att om du flyttar kroppen något fel kan den stängas och klämma fast en mycket känslig plats. Efter att ha använt den i en dag fanns det massor av små märken runt basen på min penis och huden var röd och irriterad. Huden hade till och med gått sönder på ett ställe. Vi testade ringar i alla storlekar, men det är inte storleken på ringen som är problemet. Konstruktionen verkar robust, och till viss del är den det. Du skulle förmodligen kunna slå den med en hammare utan att den skulle gå sönder. Metallens yta är dock förmodligen inte av så bra kvalitet, eftersom det efter någon dag fanns "glitter" på min penis, vilket var små bitar av metallen som hade slitits bort. Kyskhet är kul och kinky, men köp en ordentlig bur.
Maskinöversatt från sinful.dk
En blandad välsignelse
Anonymous - 13. mar. 2024
På den positiva sidan är buren trevlig att titta på. Den är robust och levereras med 3 nycklar till låset. Konceptet är riktigt coolt, med en ihålig plugg för urinröret som kan sättas på och tas bort efter att du har satt på buren. Det är också trevligt att monteringsringen kan öppnas när du sätter på och tar av den, så att du inte behöver pressa kulorna genom en liten ring - och det finns inte heller någon risk för att buren är omöjlig att få av när du är mycket upphetsad. Allt detta talar alltså för konstruktionen med en öppningsbar ring i botten. På den andra, mer negativa sidan, är denna leksaks styrkor också dess svagheter. Det faktum att urinrörspluggen är ihålig innebär att den har några lite för skarpa kanter i slutet, vilket gör det mer obehagligt att bli penetrerad av än en genomsnittlig masochist som jag själv skulle vilja. Dessutom finns det ett problem med monteringsringens öppning på ovansidan, som den andra granskaren också har påpekat - du riskerar att hud från basen av kuken fastnar i förslutningen, och det klämmer på ett sätt som återigen är lite mer smärtsamt än jag tycker är behagligt. Priset är en poäng, konceptet är en poäng - men utförandet är lite av ett avdrag. Det skulle annars vara ganska lätt att fixa. Om delarna passade ihop lite bättre, så att spärren, stängningen och buren var tätt förseglade - skulle du inte riskera att få huden fångad - men som det är, finns det bara en millimeter eller två tomt utrymme - och tyvärr orsakar det problem. Sammantaget rekommenderar jag att du investerar i en annan kukbur.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra koncept, dåligt genomförande
Anonymous - 13. mar. 2024
Caging penis kan vara en super rolig del av en bra S&M spel. Och idén med en monterbar penisplugg är också bra i princip! MEN, mitten av buren - där den fäster vid ringen och låses på plats med ett hänglås - stängs inte tätt. Detta innebär, som den tidigare granskaren också har påpekat, att du riskerar att få huden fångad, och det gör ont lite mer än jag gillar. Jag har lekt med buren en handfull gånger nu, och jag har bara blivit klämd en gång - och det var direkt efter installationen. Så det är möjligt att undvika det - men jag tror att det är mer tur än förnuft. Och jag är inte alls bekväm med att sova över natten med buren på, till exempel. Det finns också ett problem med penispluggen... Kanterna i änden är inte rundade - så den känns lite vassare än vad jag är bekväm med... Lyckligtvis kan pluggen sättas i och tas ur utan att buren behöver tas av. Men det som fick denna bur att sticka ut från de andra på marknaden: penispluggen, och möjligheten att öppna monteringsringen runt penisroten (till skillnad från många andra liknande produkter som har en stängd metallring där penis och kulor måste skjutas igenom både vid montering och demontering) - är också problemen med denna produkt. Med andra ord är konceptet bra - men utförandet av designen är bristfällig. Allt som allt, ett bra pris för en dålig penisbur. Jag rekommenderar att du investerar i en annan produkt.
Maskinöversatt från sinful.dk
trodde inte att den kunde rosta.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag är nöjd med den men inte så nöjd att den rostar mvh kim nordberg
Maskinöversatt från sinful.dk

Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
549,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful