ENDAST IDAG: FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Kyskhetsbälte

Överlämna dig fullständigt till din dom, och ge hen full kontroll över din njutning med ett kyskhetsbälte eller en penisbur. På Sinful.se har vi ett stort utbud av modeller som ser till att du inte kan ta njutningen i egna händer. Ett kyskhetsbälte är både smärtsamt och kittlande på en och samma gång, och ger stora möjligheter för fräcka kinky lekar till dig som tänder på dominans och underkastelse.

Kyskhetsbur - den perfekta dominansleksaken

Historien bakom kyskhetsbur

Kyskhetsbur och -bälten sägs ha existerat ända sedan renässansen. På den tiden ska de ha varit tillverkade av järn, och därav väldigt tunga att bära. Ett kyskhetsbälte täckte över de intima delarna och användes kort och gott för att låsa in penisen eller vaginan, varpå onani och samlag förhindrades. Under renässansen användes de, enligt sägnen, för att “avhjälpa sexuella frestelser” hos vissa individer. En del ska också ha använt kyskhetsbur för att “skydda” sina döttrar, så att deras oskuld kunde bevaras.

Det är mycket som har förändrats sedan den tidsepoken. Idag används kyskhetsbur ofta inom fetisch, men fler och fler använder dem också som en naturlig del av parförhållandet, för att egga varandra lite extra. När könsdelarna buras in kan bäraren inte få erektion eller utlösning, alternativt penetreras, varför det ett är det perfekta redskapet till dominanslekar. Den dominante låser in den undergivnas ädla delar och tar därmed fullständig kontroll över såväl njutningen som orgasmen, vilket blir extremt stimulerande för båda parter.

Du kan fortfarande få tag i ett kyskhetsbur av metall, dock betydligt mer lättviktig sådan, men numera finns de även i plast och silikon. Fundera på vilket material som passar dina behov bäst, och tänk också på att kontrollera storleken både vad gäller omkretsen och längden, annars blir det snabbt obekvämt. Det kan också vara en bra idé att använda lite glidmedel när du tar på ditt kyskhetsbur, framför allt om det används på en penis. Någon form av låsmekanism ingår alltid, men om du och din partner vill spetsa till leken lite extra hitta ni naturligtvis även olika typer av hänglås och tillbehör hos Sinful.

En kyskhetsbälte kvinnor och män kan bära, varför då?

Penisburen är förmodligen den vanligast förekommande formen av kyskhetsbälte i våra dagar. Det är en både fräck och stimulerande form av sexleksak med förvånansvärt stora variationsmöjligheter. En penisbur fungerar genom att den träs runt penis och låses fast med en ring bakom pungen. När den väl är låst sitter kyskhetsbältet för män fast och bäraren kan inte ta av den, onanera eller ha samlag utan tillåtelse. En penisbur kan bäras korta stunder, t.ex. som en del av eggande förspel, eller över längre perioder där bäraren fråntas möjligheten att få orgasm som en del av fräcka fetischlekar.

Det är den dominante i förhållanden som kontrollerar låsmekanismen, vanligen ett hänglås av plast eller metall. Men nyckeln i hand kan hen så bestämma hur länge penisburen ska sitta på. Tas det av utan tillåtelse, ja då kan bäraren räkna med att ställas till svars för detta. Det är en otroligt fräck form av lek, som kan pågå i allt från ett par minuter och upp till flera timmar, dagar eller rentav veckor. Det finns egentligen inga gränser, men det är naturligtvis viktigt att båda parter är med på leken, och att ni vet hur långt den andre är villig att gå. Kommunikation både före, under och efter, är nyckeln till att ni båda får en bra upplevelse. Och när ni väl har börjat använda denna typ produkter lär ni snabbt upptäcka att de är riktigt beroendeframkallande.

Penisburen är som sagt den vanligaste och mest populära formen idag. Som namnet antyder är det ett kyskhetsbälte män eller dig med penis kan använda. Med den på kan du omöjligt få erektion, eftersom penisen blir inlåst i en fast form. Därmed är det den ultimata formen av leksak till dominanslekar, där du vill underkasta dig din dominanta partner.

Penisbur och historisk återkomst

I modern tid har det alltså mest varit tal om en produkt för män, medan de enligt sägnen började som en produkt för att kontrollera kvinnlig njutning. Det är osäkert hur korrekt historieskrivningen kring dessa bälten är, men vi kan med säkerhet säga att kyskhetsbälten till kvinnor idag är en växande marknad. De har naturligtvis inte samma design som penishylsor, men de fungerar på samma sätt i det att de täcker över de intima områdena. Många gånger liknar de ett par trosor, i vart fall någotsånär, och de är oftast tillverkade av läder. En del modeller har ett hål mellan benen, medan andra är helt slutna. Vilken typ ni ska satsa på beror på vilka lekar ni tänder på.

Hos Sinful.se hittar du kyskhetsbur och -bälten från många olika märken. Vi tycker det är viktigt att ha ett brett sortiment vad gäller utformningar, material och storlekar, så att alla kan hitta något som passar dem. En del föredrar en helt klassisk modell, medan andra vill ha speciella funktioner som möjligheten att inkludera e-stimulering eller en kyskhetsbur med inbyggd penisplugg. Du ska också ha möjlighet att välja ett kyskhetsbälte kvinna som täcker hela vulvaområdet, eller en mer dekorativ modell som lämnar dig mer öppen.

Valet är alltså helt och hållet ditt, men vilken modell du ska ha och behöver kan vara riktigt svårt att veta - framför allt om du aldrig har testat dominanslekar tidigare. Materialet är som sagt viktigt, ju hårdare det är desto mer hardcore blir stimulansen, liksom storleken. Alla kyskhetsbur görs i rigida material, så det är viktigt att måtten passar din anatomi. I vår sexshop online hittar du många olika storlekar, och du kan alltid lita på att kvaliteten ligger i topp. Vi väljer ut alla produkter med dig i åtanke, så att du ska få en säker och njutbar upplevelse.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL