Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Inmi Royal Rabbits Bunny Thrust Vibrator var 1

Översikt

Vill du ha dubbel njutning? Då är Inmi Royal Rabbits Bunny Thrust Vibrator det ultimata sättet att skämma bort dig själv.

Upplev en intensiv och målinriktad klitorisstimulation när kaninöronen skämmer bort ditt känsliga klitorisområde. Samtidigt ser vibratorn till att ge dig sköna invändiga vibrationer. Njut av thrust-effekten som immiterar mannens naturliga stötande rörelser genom att låta vibratorhuvudet åka upp och ned, och därmed blir upplevelsen mer realistisk.

Bunny Thrust Vibrator har 7 olika vibrationsmönster och 3 hastigheter, så du själv har möjlighet att hitta just den inställningen som passar bäst för dig.

Den är framställd av sammetsmjukt Premiumsilikon med en räfflad yta, och har en snygg liten kontrollpanel i feminin, rosa design med vacker kristalldekoration.

Eftersom vibratorn är vattentät så har du möjlighet att ta med den till badet och duschen. Den kan lätt laddas via den magnetiska USB-kabeln, som ingår i priset.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Inmi Royal Rabbits Bunny Thrust Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful