Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
INMI Shegasm Elevate G-punktsvibrator var 1

INMI Shegasm Elevate G-punktsvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få den optimala upplevelsen med INMI Shegasm Elevate. Den pirrar din g-punkt samtidigt som din klitoris stimuleras med lufttrycksvågor. Den mångsidiga vibratorn är designad för att leverera komplett njutning både invändigt och utvändigt.

G-punktsvibratorn har 5 olika lufttrycksvågor i huvudet, samt 3 hastigheter och 7 vibrationsmönster längs skaftet. De fungerar oberoende av varandra, så att du kan hitta fram till den kombination du gillar allra bäst.

Håll den nedersta power-knappen intryckt i 5 sekunder för att starta g-punktsvibratorn. Du kan nu växla mellan hastigheterna och mönstrena genom att trycka på samma knapp. För att använda lufttrycksvibratorn håller du den översta plus-knappen intryckt i 5 sekunder, och trycker sedan på den igen varje gång du vill ha ny variation.

Den ergonomiska designen gör Elevate lätt att kontrollera, så att du kan hitta fram till den sammansättning som ger dig ett intensivt klimax. Den är tillverkad av ftalatfritt och sammetslent silikon, som gör skaftet böjbart för ännu bättre komfort.

Laddas via den inkluderade USB-laddaren. En full laddning tar 1,5 timme och räcker till upp till 60 minuters lek. Den är dessutom stänktålig för att underlätta rengöringen efter användning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Oho
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kom inte mycket längre än till början när den första orgasmen kom. Min fru blev verkligen generad. Lämplig för upptagna människor.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful