Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
iSex USB Bulletvibrator var 1

Översikt

Nu kan ta med dig din njutning var du än går! Med iSex USB Bulletvibrator har du alltid läcker stimulering nära till hands.

Den lilla men kraftiga bulletvibratorn ansluts till närmaste USB-port, t ex i din bärbara dator, powerbank, bil eller på kontoret. Nu är det slut med batterier och laddare.

Vibratorn är perfekt till skön klitorisstimulering och är lämpar sig särskilt väl till fräcka videochattar framför datorn eller under en paus på en lång biltur.

iSex sätter en helt ny standard för begreppet "Plug and Play". Vibratorn är superdiskret och alltid redo när du är det. Den är 5,6 cm lång och 2,7 cm i diameter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Låg kvalitet, för stark
Anonymous - 9. aug. 2019
Jag köpte nyligen två. Den första gick sönder efter fyra användningar, den andra höll i ungefär 6-8 timmar. Min man tog isär en motor och sa direkt att de inte var konstruerade för att tåla kraftiga vibrationer. Han sa att det fanns en bit av ett kontaktstycke fäst vid axeln. Eftersom enheten är på direkt USB-ström, bör den ha en effektkontroll. Topphastigheterna är alldeles för våldsamma. Sätena blir avdomnade på nolltid och leksaken blir också varm mycket snabbt. Användningscyklerna är korta. Åh, och det går sönder.
Maskinöversatt från sinful.fi

iSex USB Bulletvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful