Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jade Yoniägg för Massage var 1

Jade Yoniägg för Massage

Relaterade produkter
Emergence of the Sensual Woman av Saida Desilets
349,00 kr
Inkl. moms
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
999,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Upplev sex på ett nytt och mer intenst sätt. Träning med Jade Egg kommer att öka blodflödet till de vaginala musklerna och du kommer samtidigt uppleva ökad sexuell känslighet, inte bara i slidan och också i det kringliggande könsdelar. Du kommer att uppleva en ökad medvetenhet kring hela din Yonis sensitivitet vilket bland annat kan föra till att du kan uppleva vaginala orgasmer, oavsett ålder, höjd och form.

Detta är det originala Jadeägg, importerat direkt från The Jade Egg Mine i USA. Vi har skaffat dessa ägg i samarbete med Saida Désilets som är en av världens mest erkända Jade Egg practice experter.

Med ett Jadeägg kan du bland annat: - Massera din slida inifrån. - Öka din ström av könshormoner. - Utveckla starkare orgasmer. - Uppnå mer känslighet kring din G-punkt. - Träna din bäckenbotten och uppnå sunda reproduktiva organer. - Förebygga inkontinens. - Och uppleva en helt annorlunda livsenergi i ditt feminina centrum.

Så här gör du: Det finns ett litet hål i jadeägget där du kan leda en tråd (tandtråd till exempel) genom du du ser till att du lätt och enkelt kan få ut ägget efter användning. Ta på lite glidmedel på jadeägget när du känner dig redo för användning av det. Vi rekommenderar att du använder tandtråd utan vax eller smak (kan köpas på t.ex. apotek).

Du kan välja att sova med ägget på natten, stå eller gå runt med det. Du ska vara uppmärksam på att det själv "trillar ut" när din Yoni känner för det. Därför är det oftast bäst att börja med att använda ägget liggandes.

VarumärkeJade Goddess
Vikt (g)60
Full Längd (cm)4
Insättningsbar Längd (cm)4
Diameter (cm)2.5
Huvudsakliga materialJade
FärgGrön
Rekommenderat glidmedelAlla typer
StimuleringsområdeVagina
MålgruppKvinnor
SKU12434
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra
Okänd - 16. jan. 2022
Nöjd, funkar as bra!
Mycket bra
Bruce - 28. jan. 2015
Min tjej fick den i gåva och hon blev så nyfiken och glad så hon stoppade in den med en gång :) Hon tränar nu sina muskler i vaginan regelbundet, det har gett härlig krydda till sexlivet. Lätt och smidiga att föra in och träna med.
Ett riktigt bra köp!
Nana - 16. jun. 2014
Jag är nöjd med mitt ägg Diskret frakt, det var bra för jag hade valt att skicka det till mitt arbete :-) Kan verkligen rekommenderas.
0
Aaahhh - gudinnan måste ha
JadeGoddess - 19. aug. 2013
Ge dig själv en unik gåva och bli en JadeGoddess. Den ger sensualitet, träning och njutning. Du upplever större kontakt med din yoni, får mer sensualitet, fuktighet, njutning, styrka och smidighet, samt massage av yoni och akupunktur där. Känslan av att vara en Jade Goddess är unik och det är du också. Snabb leverans i diskret förpackning, bifogad bruksanvisning och några övningar till att börja med, så du kommer igång bra.
0
Jadeägg
Påslagen - 21. may. 2013
Har deltagit i Saida Desilets Jadeägg-kurs senast hon var i Danmark. Detta gjorde att jag kunde använda övningarna från hennes bok om hur man använder ägget på bästa sätt. Ägget är trevligt att använda och jag har helt klart fått ett bättre sexliv. Det var ganska bra innan, men min känslighet har ökat. Bra produkt om den inte ligger i lådan.
0
Jadeägg - bra och hårt
Anne Louise - 10. sep. 2012
Jag har fått jadeägget som jag har hört så mycket gott om. Jag har varit väldigt exalterad över att använda det och har lika tyst kommit igång. Jag tycker att teknikerna är lite svåra att komma igång med, men jag tycker att boken förklarar det superbra och precist och på ett sätt som gör att jag vill använda energin för att lära mig vad det kräver. Jag tycker också om att veta att bara att ha ägget inne är helande för mig. Att jag som sådan inte behöver teknikerna. Det ger mig ett skönt lugn och får mig att ta övningarna i den takt som passar mig. Jag ser verkligen fram emot att få använda ägget mer och få de resultat jag hoppas på och som jag har hört från andra. Rekommenderas härmed :)
0
Ett litet mirakel!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fick ägget i present, nu har det blivit den ultimata gåvan vi ger oss själva! Ett underbart enkelt och traditionellt sätt att använda naturläkemedel för att uppnå himmelska njutningar och öka din närvaro i ditt eget liv, ensam eller tillsammans med din älskade. Gåvan som varar livet ut!
Maskinöversatt från sinful.no
Superlycklig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Om du vill komma i bättre kontakt med din kropp är detta ett bra köp! Jag älskar ägget! ? Jag skulle också rekommendera att kolla in Tamra Merciecas gratisprogram efter att du fått ägget. Programmet heter Yoga for the Vag*na Starters Sequence! Det är ett riktigt bra sätt att lära sig och använda ägget!
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful