Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Je Joue Ami Knipkulor 3 st. var 1

Je Joue Ami Knipkulor 3 st.

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Köp dem populära Je Joue Ami Knipkulor för lägsta priset här. Alltid snabb leverans på Ami fra Je Joue. Je Joue Ami är ett set bestående av 3 mjuka och ytterst behagliga knipkulor som har utvecklats i samarbete med sexexperter. Dem flesta kvinnorna uppnår större sexlust och mer intens känslighet i deras underliv om de tränar sina underliv ofta.

Knipövningar rekommanderas av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer.

Ami 1 är en stor, mjuk och lätt enkel kula. Idealisk om du är ny inom knipövningar. Ami 2 är en mellanstor dubbel kula som är mjukare och lite tyngre än Ami 1. Ami 2 används om träningen med Ami 1 inte utmanar dig tillräckligt. Ami 3 är en liten, lite hårdare och tyngre dubbelkula. Det är den mest avancerade kulan, idealisk för den erfarna användaren. Såhär använder du Je Joue Ami knipövnings kulorna: För upp kulan i slidan, gör en knipövning och kläm runt den (börja eventuellt med att göra övningarna liggandes, det känns mer behagligt, tills du vänjer dig vid att ha kulan uppe). När du ska göra en knipövning är det viktigt att du slappnar helt av. Du ska börja din knipövning bakifrån vid anusingången, sedan fortsätter du knipövningen framåt mot musklerna vid slidan och till slut ska du med musklerna låtsas att du "drar naveln in imot ryggen". Fortsätt med att koncentrera dig om att knipa i ca. 5 min. Kom ihåg att hålla små pauser om du behöver det. Det är viktigt att du gör dina knipövningar korrekt annars kommer du inte att komma i god form. På själva knipkulan sitter det ett flexibelt och ytterst hållbart silikonsnöre som man drar försiktigt i när kulan ska tas ut. En lätt, behaglig och säker lösning. Vi rekommenderar att du använder lite vattenbaserat glidmedel tillsammans med Je Joue Ami kulorna innan du sätter upp dem.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful