Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus  var 1

Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fleshlight Girls är en serie av onaniprodukter som är designad och formgivit efter de största porrmodeller i världen. Denna Fleshlight är en naturtrogen kopia av Jessica Drakes intima delar, det här är hennes vagina.  

Förutom den retande vaginalöppning har denna Fleshlight en inre stimulerande struktur som hjälper till att simulera den intensiva känslan av ett samlag.

Som med de vanliga Fleshlights kan du själv kontrollera trycket kring din penis genom att skruva på locket i bottnen av Fleshlighten. Skruva åt locket allt efter hur mycket vakuum du önskar dig och skruva på samma sätt locket i motsatt riktning när det ska lossnas upp för trycket.

Det som gör Jessica Drake Fleshlight till en så realistisk upplevelse är materialet på den inre sleeven som är tillverkad av det så kallade Real Super Skin. Detta gör också den inre strukturen mycket flexibel så att den passar i stort sett alla män med alla storlekar.

För att få en så glidande och realistisk upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Jessica Drake Fleshlight.

När du har tvättat din Fleshlight efter användning i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. Förutom det rekommenderar vi att du använder ett Fleshlight pulver. Detta är med till för att bibehålla sleevens mjuka och lena yta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Underbar
Ruben - 1. jan. 2018
Helt underbar produkt, fin känsla mjuk och go, lätt att rengöra
Skön
Peter - 6. aug. 2017
Kanonbra! Gick 2ggr första gången jag provade den! Naturlig och skön känsla, kan rekommendera den!
Skön
Peter - 4. aug. 2017
Snabb leverans! Väldigt skön o naturlig känsla, det gick två gånger efter varandra när jag provade den! Perfekt!
Skön
Peter - 4. aug. 2017
Snabb leverans! Väldigt skön o naturlig känsla, det gick två gånger efter varandra när jag provade den! Perfekt!
Överraskande.
Anonymous - 7. dec. 2017
En fantastisk produkt som kommer att ge mycket glädje i de valda ögonblicken. Var lite större än förväntat och inte så lätt att bära, men lever helt upp till förväntningarna. Vakuumeffekten är bra.
Maskinöversatt från sinful.dk
En stor besvikelse!
Anonymous - 8. mar. 2017
Jag har haft en Fleshlight pink lady original i flera år och har varit väldigt nöjd med den. Den är fantastisk och väldigt hållbar ;) Med dessa goda erfarenheter tvekade jag inte det minsta att köpa en ny fleshlight. Valet föll på denna Jessica Drake version, då den var på erbjudande och ser "stygg" ut tänkte jag. Men ack...!!!!! Det är eländigt. Alldeles för liten i "öppningen" och i själva hylsan. Svårt att penetrera och helt enkelt skjuter ut kuken igen, såvida du inte är 100% upprätt och skjuter kuken hela vägen ner. För mig är det värdelöst, och jag bör nämna att jag är ganska genomsnittlig i storlek, cirka 16 cm lång och 13 i omkrets. Jag kommer att köpa en ny senare när besvikelsen har gått. Det kommer definitivt att vara originalet igen. Jag har också provat andra onaniprodukter från andra tillverkare och funnit att de är för små, för snäva och i allmänhet värdelösa. Det finns mycket skräp bland sexleksaksprodukter. Problemet är ofta att du inte ser produkten innan du köper den... (online shopping)
Maskinöversatt från sinful.dk
Ny
Anonymous - 8. jul. 2017
Jag är helt ny på att använda sexleksaker och jag måste säga att den här produkten har fått mig att fastna för att investera pengar i njutningen av sexleksaker
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastisk vagina
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte en av dessa och har inte ångrat det, det gnuggar min rumpa underbart, även om jag är omskuren. Jag rekommenderar den för alla åldrar och särskilt för dem med en stor kuk, den tar 23 cm in. Du kommer inte att ångra det.
Maskinöversatt från sinful.fi
Produkten gör ingen besviken :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Den har en fantastisk känsla. Trycket är väl kontrollerat av justeringshylsan. Väl värt att köpa.
Maskinöversatt från sinful.fi
Utsökt
Anonymous - 1. dec. 2018
Bra produkt. Värmer upp den till rätt temperatur. Smörjer och smakar. Härlig och mycket stimulerande
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful