Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus  var 1

Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Fleshlight Girls är en serie av onaniprodukter som är designad och formgivit efter de största porrmodeller i världen. Denna Fleshlight är en naturtrogen kopia av Jessica Drakes intima delar, det här är hennes vagina.  

Förutom den retande vaginalöppning har denna Fleshlight en inre stimulerande struktur som hjälper till att simulera den intensiva känslan av ett samlag.

Som med de vanliga Fleshlights kan du själv kontrollera trycket kring din penis genom att skruva på locket i bottnen av Fleshlighten. Skruva åt locket allt efter hur mycket vakuum du önskar dig och skruva på samma sätt locket i motsatt riktning när det ska lossnas upp för trycket.

Det som gör Jessica Drake Fleshlight till en så realistisk upplevelse är materialet på den inre sleeven som är tillverkad av det så kallade Real Super Skin. Detta gör också den inre strukturen mycket flexibel så att den passar i stort sett alla män med alla storlekar.

För att få en så glidande och realistisk upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Jessica Drake Fleshlight.

När du har tvättat din Fleshlight efter användning i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. Förutom det rekommenderar vi att du använder ett Fleshlight pulver. Detta är med till för att bibehålla sleevens mjuka och lena yta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Underbar
Helt underbar produkt, fin känsla mjuk och go, lätt att rengöraRuben - 1. jan. 2018
Skön
Kanonbra! Gick 2ggr första gången jag provade den! Naturlig och skön känsla, kan rekommendera den!Peter - 6. aug. 2017
Skön
Snabb leverans! Väldigt skön o naturlig känsla, det gick två gånger efter varandra när jag provade den! Perfekt!Peter - 4. aug. 2017
Skön
Snabb leverans! Väldigt skön o naturlig känsla, det gick två gånger efter varandra när jag provade den! Perfekt!Peter - 4. aug. 2017

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful