Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Joydivision Aquaglide Glidmedel 200 ml var 1

Översikt

Detta glidmedel från Aquaglide är vattenbaserat och väldigt krämigt. Det är perfekt att använda tillsammans med sexleksaker och vid samlag.

Glidmedlet är dermatologiskt testat och tillverkas i Tyskland. Det är kondomvänligt och godkänt för medicinsk användning.

2011 belönades det med ett EROTIXX award för bäst säljande sexleksakstillbehör. 2013 fick Aquaglide ytterligare ett pris, denna gång för 'Best Longtime Seller'.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
bra
J - 9. oct. 2021
Bra glid, bra pris. klibbar ej mycket
Fantastiskt glidmedel!
Kristoffer - 24. nov. 2016
Väldigt drygt, enastående vidhäftning även på krävande avstötande ytor, fungerar perfekt både bak och fram. Ljusår bättre än t.ex. fleshlube. Opraktisk tub men det är det värt.
Okej
SJ - 19. may. 2021
Genast bra glid, men luktar riktigt hemskt.
0
Fint glidmedel
Dia - 22. feb. 2021
Fungerar bra
0
Håller en glidande länge
Maria - 10. jan. 2020
Superhärligt glidmedel som inte "torkar" bort snabbt. Allt glider länge. Smaken är inte den bästa, men om du använder den till något annat än BJ så är den toppen
0
Perfekt glidmedel
S.M. - 19. jan. 2019
Du får mycket glidmedel för pengarna, vi har använt det till leksaker eller på oss själva och det har inte varit annat än ett totalt nöje. Perfekt för anallek, eller om flickvännen inte kan bli tillräckligt våt. Perfekt köp för alla som vill ha kul solo eller tillsammans med andra.
0
Nu kör vi!
Anonymous - 13. mar. 2024
Aquaglide är ett doft- och smakfritt glidmedel som fungerar utmärkt både med och utan leksaker. Det glider länge och är lätt att använda eftersom det inte krävs så mycket. Det är lätt att tvätta/torka av efteråt, så det är också bra på "resan". Ha så kul med den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Smörjmedel
Anonymous - 11. jul. 2013
Produkten har en stickande känsla när den appliceras och kan tyvärr inte användas. Detsamma gäller för det andra glidmedlet vi köpte vid samma tillfälle.
Maskinöversatt från sinful.dk
den bästa
Anonymous - 12. dec. 2013
Det är det bästa av alla smörjmedel på marknaden, jag har provat flera, men Aqua-glide är överlägset det bästa, och det är rimligt prissatt ... Jag skulle definitivt rekommendera den här produkten till andra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bäst på marknaden
Anonymous - 13. mar. 2024
Det finns inte mycket att säga, det är det bästa på marknaden. Kan användas till allt och det är skönt att det är vattenbaserat. Kvalitet, lätt att använda. Köper den definitivt :)
Maskinöversatt från sinful.dk

Joydivision Aquaglide Glidmedel 200 ml

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful