Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus var 1

Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Tänder du på den fräcka Kayden Kross? Då kan vi rekommendera att du provar Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus som har gjutits efter Kaydens vagina. Det är nog det närmaste du kommer på att njuta av porrstjärnan.

Sleeven har gjorts i Fleshlights läckra Real Feel Super Skin material som känns väldigt realistisk, speciellt om du använder en del vattenbaserat glidmedel. Gör dig redo för en våt och läcker upplevelse du sent kommer att glömma.

Fleshlight Girls Kayden Kross har en invändig Lotus struktur som skämmer bort och stimulerar dig när du rör Fleshlight:en. Du bestämmer själv hur tajt Kayden Kross ska kännas, du kontrollerar nämligen själv hur stort trycket kring din penis ska vara genom att skruva på locket i bottnen på Fleshlight:en. Ju mer du skruvar på locket, ju större vakuum kommer det att skapas där.

Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus passar de flesta penisstorlekar och så är den lätt att rengöra. Avlägsna bara innandömet och rengör den i varmt vatten och Fleshlight Wash. Vänd försiktigt avigsidan utåt så insidan också blir rengjord och låt den torka efteråt innan du sätter den tillbaka i Fleshlight fodralet. Vi rekommenderar att du pudrar din Fleshlight med Fleshlight Puder efter rengöring så sleeven förblir mjuk och len och du undviker att det blir klistrigt.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful