TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Kegelmaster Träning för Bäckenbotten var 1

Kegelmaster Träning för Bäckenbotten

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Kegelmaster är en av de mest använda träningsredskap för effektiva knipövningar för bäckenbottenträning.

Kegelmaster är en av de mest populära träningsredskapen för effektiv bäckenbottenträning.

Du placerar Kegelmaster bäckenbottentränare i slidan och gör dina knipövningar omkring den. Du kan ställa in Kegelmaster efter den svårhetsgrad som passar just dig och på så vis skräddarsy din egen träning.

När du använder Kegelmaster är det viktigt att du gör det effektivt. Om du upplever att träningen är för lätt så kommer du att få mycket bättre resultat genom att öka svårighetsgraden.

Uppnå: - Et sundare underliv. - En känsligare slida.  - Tajtare bäckenbotten. - Förbättrat sexliv. - Mindre risk för inkontinens.

Så här använder du Kegelmaster bäckenbottentränare: 1. Börja med att tvätta Kegelmaster i varmt vatten och sexleksaksrengöring (du kan också använda intimtvål). 2. Öppna bäckenbottentränaren och placera en eller flera fjädrar på de invändiga stolparna. 3. Innan du för in Kegelmaster är det viktigt att du applicerar lite glidmedel på den. Då kommer införingen kännas mer glidande och behaglig. 4. Lägg dig bekvämt på sängen med böjda ben och för upp Kegelmaster i slidan. 5. Prova att göra en knipövning kring Kegelmaster och kom gärna ihåg att justera den om du känner att det är för lätt för dig. 6. Gör 30 knipövningar med Kegelmaster om dagen, 3 gånger dagligen. Om du känner att 3 gånger dagligen är ett för tufft träningspass är det en god idé att hålla igen lite. Ta det i ditt eget tempo!

Kegelmaster har bland annat omtalats och rekommenderats i flera TV-program i USA.

Obs! Om du har problem med smärtor i ditt underliv är det alltid en bra idé att ta kontakt med din läkare innan du börjar träna din bäckenbotten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Super användbar träningsutrustning
Har tränat naturligt och med kulor, men har varit frustrerad över att inte kunna mäta resultatet. Nu kan jag enkelt följa utvecklingen - det är coolt!!!Susie Christensen - 21. aug. 2012

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful