Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
KEY Io Mini Massager var 1

Översikt

KEY Io Mini Massager är en exklusiv och tyst vibrator för dig som både vill ha en sofistikerad design och effektiva vibrationer.

Med KEY Io Mini Massager får du en allsidig vibrator som kan ge dig hela tre olika upplevelser. Du kan välja att njuta vibratorn själv så att vibrationerna verkligen kommer till sin rätt. Vibratorns hårda, lena material gör det lätt att målinrikta vibrationerna väldigt precist så att du får mest möjlig njutning av vibrationerna. Önskar du dig istället en lenare upplevelse och mjukare vibrationer kan du sätta KEY Io Mini Massagers lena silikon sleeve på och börja leken.

Sist men inte minst kan du använda den noppriga sleeven för en ännu mer retande upplevelse med de 5 läckra vibrationsmöjligheter du får med KEY Io Mini Massager. KEY Io Mini Massager är vattentät och kan därför njutas i badet. Allt du ska göra är att skruva ihop vibratorn ordentligt när du har satt i batteriet så att det inte kommer in vatten i batterikammaren.

Med KEY Io Mini Massager får du en lätt och användarvänlig vibrator som betjänas med bara en enkel knapp. Tryck på knappen för att tända och för att byta mellan vibrationerna. Håll knappen nere i 3 sekunder när du vill släcka KEY Io Mini Massager.

Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med KEY Io Mini Massager så att du får en ännu mer läcker och len upplevelse med vibratorn.

Vibratorn levereras tillsammans med en förvaringspåse som ser till att förvaringen är luddfri. Obs! Vibratorn använder 1 st. AA-batteri som säljs separat. KEY Io Mini Massager har framställts av ABS-plast och silikon som är 100 % ftalatfri.

Prisvinnare: Producenten av KEY Io vann två priser vid O Awards 2014. En för 'Outstanding Packaging' och en för 'Best Product Line for Women'.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

KEY Io Mini Massager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful