Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
King Cock Clear - Cock with Balls Dildo 22 cm var 1

Översikt

När man pratar om realistiska dildos så måste man nästan prata om King Cock också. Och King Cock Clear Dildo med Kulor 22 cm förtjänar definitivt att nämnas vid namn.

Den potenta dildon av fräckt transparent material kommer bli din nya bästa vän, oavsett om du leker på egen hand eller med din partner. Den passar nämligen perfekt i de flesta harnesses, om ni vill experimentera med strap-on lekar.

De realistiska detaljerna, som det markerade ollonet, de tydliga ådrorna och ett set med fasta kulor, bidrar till en skön och naturtrogen känsla. Skaftet är dessutom både fast och flexibelt, och materialet varken luktar eller klibbar.

Dildon har en längd som kan föras in 16 cm och en stimulerande diameter på 4,2 cm. Den har en kraftig sugkopp bakom kulorna, så du kan njuta av den på de flesta släta ytor utan att använda händerna, om du känner för det.

King Cock Clear Dildo med Kulor 22 cm är framställd av PVC.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Stor och djärv
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra som extra när det är extra varmt och bara behöver lite mer. den är för stor för allmän användning och kan lätt orsaka ömhet om den används för mycket och för länge. Den är bra att använda som en alternerande
Maskinöversatt från sinful.dk
Stor och djärv
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt när det är extra varmt och du behöver lite mer. Kan lätt orsaka ömhet om den används för mycket eller felaktigt. Super stygg att ta med sig när man vill vara het och stygg. Min man blir så tänd när jag drar ut den för mig själv
Maskinöversatt från sinful.dk

King Cock Clear - Cock with Balls Dildo 22 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful