Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kink Cock Teaser Magic Wand Tillbehör var 1

Översikt

Upplev nya sidor av din favoritwand och förvandla den till en kittlande penisvibrator med Kink Cock Teaser Magic Wand Tillbehör.

Cock Teaser träs över din Wand och stimulerar ollonet med sina sköna knoppar och dobbar när vibrationerna från din wand överförs till det genomskinliga TPE-överdraget.

Cock Teaser är designad till att skapa ett härligt, sugande vakuum runt ditt mest känsliga område.

Passar till bl a Kink Power Magic Wand samt andra magic wands med en diameter runt 6 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fantastisk leksak
Mossmann - 9. jun. 2021
Fungerar perfekt med kins vibrator och ger orgasmer varje gång
0
Tanken var bra
Jack - 30. aug. 2020
Bra idé att tänka på fler alternativ med massagestaven. Men cock tease fungerar inte. Den snurrar men retar inte de erogena områdena. Gummiprickarna går inte att känna.
0
Roliga leksaker
Inger - 3. jun. 2018
Ett fantastiskt tillbehör till Magic Wand. Den ger lite vakuumkänsla då den är avstängd upptill. Perfekt att reta din flickvän med
0
Arbetar för
Anonymous - 1. dec. 2023
Jag ägde ursprungligen kolibriversionen och tyckte att den var för hård / genomskinlig i material och konstruktion. För en något kraftfullare trollstav, å andra sidan, är detta tillbehör en absolut favorit tillsammans med mina egna leksaker. Installation och rengöring är enkel, och känslan är precis vad jag föreställde mig. För priset tycker jag att det är ett absolut måste om du har en större wandi i garderoben. Min egen doxy diecast är en funktionell leksak nu för både mig och min partner. Vibrationer och känsla slår skiten ur andra "vibrerande" leksaker jag har köpt i herrkategorin genom åren. Upplevelsen kan säkert vara individuell, men det här är en som jag rekommenderar alla att prova!
Maskinöversatt från sinful.fi
Jag gillar den här
Anonymous - 9. jun. 2021
Cock teaser lämnade inte mycket att förmoda efter att jag använde smörjmedlet för att få min rumpa i och trollstavarna gick. Det var ganska lätt att sätta på wad på grund av det mjuka och flexibla materialet. Det stannar också bra och kan tas bort från bilden med våta händer. "Den starka nylonkonstruktionen på insidan av hålet och början av staven gav en stark vibration som inte hade släppt mig lätt. Känslan var mer som en mild klämning av leksaken och bara en vibration innan jag insåg att jag var på väg att bli utlöst." Att leka med detta garderobstillbehör är i princip en omöjlig förlängning av orgasmen till en mild utlösning varje gång. Kanske skulle en något större leksak göra en rolig förändring från att bara hålla leksaken på plats eftersom kompressionskraften hos den här är så stor att du inte kan flytta penis inuti mycket enkelt, om alls. Detta tar mig bara om och om igen och tillfredsställelsesgarantin garanteras.
Maskinöversatt från sinful.fi
Ett nödvändigt komplement!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ett nödvändigt tillbehör!
Maskinöversatt från sinful.fi

Kink Cock Teaser Magic Wand Tillbehör

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful