Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kinklab Lube Shooter Glidmedel Applikator var 1

Kinklab Lube Shooter Glidmedel Applikator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Lube Shooter är ett set bestående av i allt 1 applikator och 3 rör. De är perfekt till införing av alla typer glidmedel utan att spilla.

Så här använder du Lube Shooter: - Häll glidmedel i en liten skål och för ner ett av rören med applikatorn i skålen och dra i applikatorn, så att glidmedlet sugs upp i röret och sedan är Lube Shooter redo till att föras in. -Tryck därefter på applikatorn för att föra in glidmedlet.

Lube Shooter är en engångsprodukt. Det är dock möjligt att rengöra applikatorn noggrant.

Lube Shooter kan både användas analt och vaginalt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Praktisk liten hjälpreda för fräcka lekar
Rikke Overgaard - 28. nov. 2017
Perfekt att använda när du till exempel vill leka utvidgningslekar ... här kan du enkelt och enkelt säkerställa en glidande utvidgning både på djupet och och vid öppningen. På så sätt behöver du inte hela tiden växla mellan att fylla och utvidga.
0
Hjälper mycket till att höja temperaturen...
Mario - 24. feb. 2014
Visa det för din flickvän så får du en häftig reaktion direkt – nyfikenhet är alltid bra när du vill leka lite med din älskade. Små saker som hjälper mycket för att starta "allt" - kan placeras precis där du behöver deras favorit "hjälpmedel". Tack vare Lube Shooter kan man också undvika att slösa massor av glidmedel. Rekommenderas även för alla som är trötta på fläckar och rengöring efter lek.
0
Riktigt stygg för förspel
Tony - 25. sep. 2012
Dessa är riktigt bra för förspel, och får glidmedlet där det fungerar bäst, nämligen inuti. Möjliggör enklare penetration och tillsammans med anal avslappnande spray ger det många möjligheter för nybörjare inom området. Kan absolut också rekommenderas till den erfarna.
0
Ett måste
RR - 26. oct. 2020
Det är så mycket lättare med en spruta än att tillsätta glidmedel utifrån, att jag skulle säga att en spruta (och en dusch) är något man måste ha för en bra upplevelse av analsex. Speciellt med tanke på att båda är ganska billiga. Sprutan gör jobbet. Den är lätt att fylla direkt från tuben och kan användas igen efter ordentlig tvätt. Tillräckligt med glidmedel snabbt och smidigt gör hela skillnaden, både med gummi och naturligt.
0
Analsex utan onödig röra!
Ketil André Camilio - 21. aug. 2018
Dessa är jättebra! Perfekt för att förbereda din rumpa innan analsex. De är lätta att sätta in med lite glidmedel, och de behöver en betydande mängd glidmedel. Om man smörjer in glidmedlet i rumpan istället för på utsidan av anus blir effekten mycket bättre. Rekommenderad!
0
För dålig kvalitet
Anonymous - 2. dec. 2023
Glidmedelssprutor gör stor skillnad - särskilt vid anala lekar. Och om det finns mycket action i bakdörren är det en nödvändighet. Men jag rekommenderar verkligen INTE dessa - jag tycker att kvaliteten är långt, långt under Sinfuls normala nivå. De håller smörjmedel mycket dåligt och är direkt skräp. Jag skulle föreslå en 10 ml engångsspruta istället - billig och bra kvalitet.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful