Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit var 1

Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit

Välj Färg
1 995,00 kr1 596,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Låt den elektriska Violet Wand från KinkLab ge ditt sexliv en ny dimension i form av elektrik laddning!

Violet Wand skapar en elektrisk urladdning längs ytan på huden, oavsett om den hålls stilla mot en punkt eller förs runt till olika ställen på kroppen. Den har steglös justering, som börjar med en relativt oskyldig upplevelse, för att bli varmare och mer intensiv ju mer du gasar på.

Det ingår 4 utbytbara huvuden som du kan välja mellan. Alla huvuden ger olika upplevelser och pirrande känslor. Färgen i huvudet lyser upp när det rör huden och den elektriska urladdningen uppstår. 

Väljer du det röd/svarta skaftet lyser huvudena lila. Väljer du det vita skaftet lyser huvudena röda.

Violet Wand kan med fördel användas ihop med KinkLab Power Tripper, med vars hjälp det är möjligt att skapa elektriska impulser mellan din hand och din partners kropp.

Tips! Använd wanden på en kropp som smorts in med massageolja - det ökar intensiteten, plus att det är en upplagd möjlighet at ge varandra pissande massage när ni ändå håller på.

VarumärkeKinklab
Vikt (g)435
StrömkällaEU-plugg
Huvudsakliga materialGlas
FärgBlå
Rekommenderat glidmedelAlla typer
StimuleringsområdeKropp
MålgruppKvinnor, Män
SpråkKinesiska, Spanska, Franska, Engelska, Tyska
SKU11872
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kul redskap till arsenalen
John - 2. nov. 2021
Fick tips av bekanta om denna tillsammans med powertrippen från Kinklab. Spännande att testa och skönt att den är steglös så man kan starta försiktigt utan att det är någon som helst smärta.
Bra inkörsport till electroplay
Rebecka - 26. jun. 2017
Kinklab Neon Wand gör vad den ska, och är otroligt enkel att använda, vilket är den främsta anledningen till att jag tycker att den var en utmärkt första eletroplay-leksak. Det är lätt att byta mellan de olika elektroderna, och "kammen" ger en lite mildare, mer utspridd sensation, medan jag tycker att de övriga tre känns ungefär likadant. Även styrkan justeras enkelt på ratten längst ner på handtaget, och spannet går från lätt kittlande till en ganska skarp smärta. Sen kan man ju inte utelämna den visuella effekten, och jag skulle nästan säga att halva nöjet för mig är att se urladdningarna, så det är en fördel om det är mörkt i rummet. Lådan den kommer i passar utmärkt att förvara den i på ett säkert och praktiskt sätt. Det enda jag har att anmärka på är att handtaget inte isolerar perfekt. På högre inställningar kan man både höra och se att övre delen av handtaget också leder ström, men däremot inte så mycket att det känns. Jag har haft min Neon Wand i drygt ett år nu, och den fungerar fortfarande lika bra som första gången.
Neon wand
ejolind2 - 11. jan. 2015
Har länge velat ha en "Violet Wand" och leka med elektricitet. Blev glatt överraskad när jag hittade Neon Wanden med sitt fantastiska röd-gula sken som jag tycker är vackrare än den vanliga, violetta Argon Wanden och detta till ett bra pris. Förpackningen är välgjord och känns påtagligt "lyxig" med bra fack för förvaring av delarna. Wanden i sig har ett bra, gummerat handtag och är lätt att reglera och handha då "allt" finns i handtaget. Det är också lätt att byta ut elektroderna och dom har bra passning utan glapp Effekten är lätt justerbar och vi skulle vilja beskriva den som "pirrande-stickande" på ett skönt sätt :) Vi har inte upptäckt några direkt dåliga egenskaper med wanden. Skulle jag nämna något så är det att det bildas en "elektrisk" lukt som jag av tidigare erfarenhet vet är ozon som bildas vid urladdningarna. Inget stort problem men det kan vara värt att nämna så att man inte blir orolig över det. ejolind2
Nu blev det spänning på torpet.
Hattman - 23. dec. 2014
Mycket uppskattad leksak vill jag lova. De olika munstyckena förändrar upplevelsen och gör att man kan använda den på alla delar av kroppen. Den stora steglösa vidden på intensitet man får via ratten gör att den kan lämpa sig bra för både lätt-retande kittlande och vassare "sting" som känns ordentligt. I och med att stavarna både lyser i mörkret och ger ett starkt "elektriskt" ljud när de används är produkten mycket effektfull för att skapa en spännande och lekfull sinnesstämning i rummet. Den enda nackdelen vi sett är att man inte kan "justera" styrkan på ratten med en hand då den sitter på "undersidan" bredvid sladd-ingången. Detta gör att man ibland ofrivilligt måste släppa kontakten med sin partner för att justera styrkan.
Börja köpa väl
Lilu - 31. jul. 2019
Vi har länge funderat på att utöka våra lekar till att innefatta elverktyg. Och var väldigt osäker på vad jag skulle köpa. Men jag ångrar verkligen inte att jag köpte den här. Då den bara kan vara otroligt skonsam, på den låga inställningen, men också kan ge en ordentlig stöt om så önskas. Jag tycker att det är en superbra produkt om man (som jag) precis har börjat leka med elektrosex. Enda minus jag har direkt är att förvaringslådan kunde ha varit bättre, sexigare utformning. Det är trots allt glas, och du vill ta hand om det. Som sagt, jag ser fram emot många timmars lek med både retande och smärta.
0
Härlig produkt
LauraKK - 22. jul. 2018
Här i huset har vi tillbringat många härliga timmar med denna produkt. Både som ren mys och som en del av de mer intensiva bdsm-passen. Den kan lätt vara riktigt skonsam och skön och bara rak strömkälla i ytan, men den kan också vara riktigt bra för smärtlindring. - Använd den på tungan, nästippen, bakom öronen, under fötterna, i armhålan .... Ett tips är också att om givaren tar tag i glasbiten när den är tänd så blir den själv levande, och det ger en kittlande, stimulerande känsla att bli berörd av fingertopparna. – Var bara försiktig så att glaset inte går sönder
0
Elektricitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är en ganska spännande enhet. Du kan använda den för mild kroppssurrning, vilket känns behagligt, eller för smärtsam retande. Glaselektroderna som medföljer paketet gör inte mycket. Du kan få en liten gnista med dem och det känns verkligen bra. Men om du vill få fram den verkliga potentialen måste du skaffa några tillbehör - då börjar det roliga. Piskan ger en riktigt smärtsam kick, gaffeln en starkare kick, men power trippern är den mest underhållande av alla. Den är svår att lära sig, men du kan använda den för att ge en riktigt mild känsla, eller så kan du använda ett metallspikhjul för att till exempel ge en gris tortyr. Enheten i sig är lite av en klumpeduns. Det är en stor klump men lyckligtvis inte särskilt tung. Inte en särskilt hög kvalitetskänsla. Tillbehören verkar däremot vara av god kvalitet. Kan läcka el till användaren, så ibland blir det obehagliga överraskningar. Volymkontrollen, potentiometern, slutade fungera ganska snart. Potentiometern fungerar nu bara som en on/off-brytare. Lyckligtvis fungerar den åtminstone när strömmen är på. Förhållandet mellan pris och kvalitet är inte riktigt rätt enligt min mening. Det är en trevlig sak, men det borde vara lite bättre kvalitet. Ibland är det faktiskt lite läskigt när man leker med 230V nätström...
Maskinöversatt från sinful.fi
Försökt en gång
Anonymous - 2. may. 2022
Produktens övergripande utseende är klumpigare än förväntat, kvaliteten på plasten och färgerna gör att den ser hälften av priset. Det är också större och på något sätt billigare i person, inte dåligt men synd att du inte kan få en helt svart version med lila elektrisk färg som säkert skulle vara mer elegant. Jag var också lite besviken på hur nära huden du måste få enheten att kasta ett synligt elektriskt fält, men jag antar att det bara är en praktisk sak. Kul på egen hand, för någon som är van vid högre saker kunde den elektriska strömmen vara mer intensiv när den är som starkast. Men ok för ett första försök, kanske inte värt priset.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful