Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiotos X Silikon Penis Stick No. 5 var 1

Kiotos X Silikon Penis Stick No. 5

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Är ni redo att trappa upp era kittlande urinrörslekar lite? Då är Kiotos X Silikon Penis Stick No. 5 det perfekta tillbehöret.

Den flexibla silikonstaven i passande längd förs in i urinröret där de gradvist större räfflorna stimulerar honom invändigt till ett helt exceptionellt klimax.

Silikonmaterialet gör den läcker och säker att använda samtidigt som den är tillräckligt stadig för att kunna ge den unika stimulering som bara urinrörets många nerver kan erbjuda.

Eller varför inte använda den som spermstopper i en kinky dominanslek där det är Herren som bestämmer när han får lov att komma.

Penis Stick No. 5 är 5,7 cm lång och 7 mm bred.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ute på okänt vatten
Rasmus - 14. jul. 2019
En mycket intressant och rolig leksak att experimentera med. Det var första urinrörsleksaken jag använt. För mig som nybörjare var storleken samt det lite mjukare och flexibla materialet alldeles utmärkt. När man för in leksaken så känner man hur den gradvis blir lite större och bredare, för varje ”snäpp” som förs in, fram till det att man nått det bredaste. Fungerade alldeles utmärkt som plug/spermstopper, men rekommenderar en något längre stav om den ska föras in och ut (om och om igen)!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful