Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kokos Hera Real Hip Masturbator var 1

Kokos Hera Real Hip Masturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill du ha en realistisk onaniupplevelse i petit design? Det får du med Kokos Hera Real Hip Masturbator.

Denna lockande bakdel ligger redo att ta hand om dig, närhelst du får lust. Den flata botten ger bra stabilitet, och de välformade skinkorna bjuder in till massor av kläm och klapp.

Heras vaginala öppning har fräcka detaljer, såsom uppsvällda blygdläppar och en tydligt markerad klitoris. Inuti har den en stimulerande struktur och kurvor, vilket ger en ovanligt verklighetstrogen känsla.

Prova även den tajta analöppningen. Den har en inre struktur som känns nästan lite härlig som den äkta varan. Båda ingångarna är omkring 18 cm djupa och öppningarna är flexibla.

Masturbatorn är tillverkad i mjuk TPR, och har yttermåtten 26 cm x 20 cm x 13 cm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
dålig textur i kanalerna
Henrik - 26. feb. 2020
kanske fick en dålig variant men texturen i kanalerna var knappt som på en kondom med noppor. annars så är det en snygg produkt med bra utseende och härlig känsla på materialet.
Om du vill ha en skön stund!
Marcus Hangren - 23. jan. 2020
Om du vill komma så nära det riktiga varan som möjligt så skaffar du den här!! väldigt verklighetstrogen, väldigt enkelt att rengöra, liten och smidig att hantera och känns bra att klämma på. :)
Bra produkt
användarprodukten - 5. jul. 2021
Bästa känslan för pengarna om du inte köper en av de väldigt dyra. Den är lite nedslående med glidmedel men precis där det känns äkta. kom ihåg att ta med dig puder då ytan blir lite kladdig efter första rengöringen.
0
Super
Huskemus - 21. dec. 2020
Supertrevlig.
0
Varför kan de inte bara göra en anus i en 1: 1 förhållande?
Andy - 4. dec. 2020
Produkten är av god kvalitet. Relativt verklighetstrogen reproduktion av kvinnliga mänskliga skinkor. Anus är som utsidan av rumpan på ett sätt. Förutom det, och storleken, är det annars en väldigt bra imitation. Detaljerna på insidan är ganska bra, men materialet känns inte riktigt som det äkta. Det kan också vara för mycket begärt för en fullständig verklighetstrogen upplevelse, men jag tror att det finns utrymme för förbättringar. Min största kritik är storleken. Varför kan de inte göra en modell som åtminstone är realistisk i storleken. Med lite fantasi är det fortfarande möjligt att använda produkten, men ... Hur svårt kan det vara? Jag betalade gärna en större summa pengar för att ha lite mer material att ta tag i. Allt som allt är jag snäll och jag kommer ändå att avrunda upp till 4 stjärnor från 3,5.
0
FÖR LITEN ASS
Anonymous - 13. mar. 2024
DETTA ÄR SUPER PERFEKT, VAGINAN ÄR NÄSTAN SOM PÅ RIKTIGT, DET FINNS NOG MÅNGA KVINNOR SOM KAN BLI AVUNDSJUKA PÅ DETTA MÄSTERVERK, SAMMA SAK GÄLLER FÖR SLUTET, DET ENDA SOM KAN SÄGAS OM FÖREMÅLET, ARSLET ÄR ALLDELES FÖR LITET, DET BÖR NOG OFFRAS LITE MER FYLLNING OCH STORLEK, OCH SÅ SAKNAS DET ETT VÄRMEALTERNATIV, MEN DET ÄR HÄRLIGT
Maskinöversatt från sinful.dk
BÄSTA PRODUKTEN PÅ SYNDIG
Anonymous - 4. aug. 2020
DU ÄR GALEN! Den är så fantastisk, den är så fin och realistisk när man packar upp den i verkligheten! Känns fantastiskt och är ganska stor! Om du gillar en liten men fyllig skolflicka röv så köp det här! Mega lätt att knulla stående, liggande och sittande! Min flickvän använde den till och med på mig, mega lätt! 10/10
Maskinöversatt från sinful.dk
Vackert, men
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag börjar med att säga att jag tycker att själva produkten är välgjord och riktigt trevlig att titta på. Min pojkvän kunde inte motstå att ge min röv några smällar efter att vi packade upp den. Jag skulle ha velat ha gjort den här produkten högre, men jag måste erkänna att den förmodligen inte är gjord för män med en större än normal penis, jag tycker att produkten är alldeles, alldeles för snäv (även med massor av glidmedel) och det gör upplevelsen värre. Men jag kan också känna att produkten förmodligen skulle ha fått 5 stjärnor från mig om den inte var så snäv. Jag kan dock fortfarande rekommendera produkten så länge du har detta i åtanke!
Maskinöversatt från sinful.dk
Ett bra köp med bra detaljer
Anonymous - 13. mar. 2024
Både inifrån och ut kan jag se och känna uppmärksamheten på detaljer, vilket var en trevlig överraskning. Om produkten var en och en halv till dubbelt så stor skulle den ha varit ännu bättre, vilket också är anledningen till att den inte får 5x stjärnor från mig i 2 av områdena, eftersom jag föredrar sexleksaker i normal eller nära normal storlek :-) Jag rekommenderar okej med glidmedel
Maskinöversatt från sinful.dk
Slit ut den...
Anonymous - 13. mar. 2024
Och nu får jag leta efter en ny modell :) För den är helt fantastisk, och är det som jag har känt har kommit närmast den äkta varan. Den håller dock på att slitas ut nu, den går sönder i skarven mellan de två hålen, så den fungerar inte så optimalt längre. Jag hade önskat en bättre hållbarhet sett till priset, det tar bara udden av toppbetyg överlag.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful