Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Le Wand Baton Minivibrator var 1

Le Wand Baton Minivibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Den här smarta lilla prylen innehåller så mycket än vad som syns utanpå. Baton mini-vibratorn från Le Wand har överraskande starka vibrationer med tanke på dess kompakta storlek, och den medföljande texturerade silikonringen gör den än skönare och mångsidigare än en vanlig bulletvibrator. Med en inbyggd USB-port behöver du inte att ta med en laddare på dina resor.

Den sammetslena silikonytan känns härlig mot huden, och när du har applicerat lite vattenbaserat glidmedel känns den ännu bättre på dina njutningszoner. Använd den flexibla spetsen på alla externa erogena zoner, eller fäst den strukturerade silikonringen på den och känn de underbara vibrationerna spridas till ett större område.

Du har 15 vibrationsmönster att leka med, och var och en av dem kan justeras till 6 intensiteter för en perfekt anpassad upplevelse. Använd det smarta reselåset för att hålla den tyst när du reser och dölj den från nyfikna blickar i den medföljande påsen.

Vibratorn kan laddas med USB-porten som gömmer sig under locket i slutet. Den är stänksäker så du kan rengöra den med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring så länge du inte sänker ner den.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful