Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Le Wand Deux Minivibrator var 1

Le Wand Deux Minivibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Låt Deux mini-vibrator från Le Wand charma dig med underbar stimulering och vacker design. Den har två motorer och överraskande kraftiga vibrationer med tanke på dess kompakta storlek. Med en inbyggd USB-port behöver du inte att ta med en laddare på dina resor.

Den sammetslena silikonytan känns underbar mot dina njutningszoner, och när du har applicerat lite vattenbaserat glidmedel tas känslorna till en ny nivå. Använd den flexibla spetsen mot alla yttre erogena zoner, men speciellt för att krama klitoris för att sända iväg riktigt genomgripande njutningsvågor.

Du har 15 grymma vibrationsmönster att leka med, och var och en av dem kan justeras till 6 intensiteter, så att du kan få precis den typ av stimulering du föredrar. Använd det smarta reselåset för att hålla den tyst när du reser och dölj den från nyfikna blickar i den medföljande påsen.

Ladda vibratorn med hjälp av USB-porten som gömmer sig inuti - dra bara i handtaget från silikonspetsen. Den stänksäkra leksaken kan rengöras med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring så länge du inte sänker ner den.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful