Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lidl Extra Penis Extension var 1

Lidl Extra Penis Extension

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Åstadkom ännu mer längd och omkrets med hjälp av Lidl Penis Extension.

Penis Extension förlängningen är skapad för att din partner ska bli ännu mer tillfredsställd när ni har sex.

Knottrorna och räfflorna kommer kännas extra stimulerande för henne.

Trä överdraget över din penis (precis som en kondom) när den är erigerad.

Undvik glidmedel på insidan.

På utsidan däremot, rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel med Penis Extension då det kommer ge er båda den största njutningen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mycket liten
Henning - 29. sep. 2022
Alldeles för liten dålig info om produkten
Mysigt
Linda - 28. sep. 2021
Trevligt ibland och testa på något nytt kommer åt bra. Dock svår och få på men går bra med glidmedel
Lätt men ej uppskattad
Isac - 15. jun. 2021
Det var absolut inga problem att få på den med hjälp av glidmedel. Den satt kvar som bara den trots glid. Lite knepig att få in då toppen vek sig kan man säga. Ej uppskattad av flickvännen då det knottriga området var lite väl knottrigt.
Lite svår att få på penis :P
Mellan 94 - 10. feb. 2016
Står att man ska undvika glidmedel på insidan. Men det var ganska svårt, och kan brännas på förhuden om man försöker få in penis utan att ha glidmedel på insidan. När man väl fått på den på, så får tjejen orgasm väldigt fort och hon fick till och med sprutorgasm.
Passar inte som sleeve, men.....
Vision - 27. mar. 2016
Denna hylsa är opraktiskt konstruerad eftersom den övre delen med "nubbed extension" inuti är för smal (fingerbredd), och om det inte är tanken att penis ska gå upp i den är den för flexibel för vettig användning. Å andra sidan kan den användas som dildoöverdrag, och inte minst för att göra "kom hit"-rörelser med 1-2 fingrar insatta i överdelen av sleeven som fyller ut bra, och fungerar ok ;-)
0
lite kul på gatan
polle - 10. jan. 2015
Min bedömning av denna är att man nog ska komma ihåg att mäta dess omkrets även om den går att förlänga. Den sista biten är helt omöjlig att använda men vi hittade andra roliga saker vi kunde använda den till. Supermaterial, riktigt mjukt och vackert men som sträcker sig hopplöst om man är nära de 4 cm i omkrets. men som det står, köp den som heter "liddl extra".
0
Omöjligt att få in penisen helt
Svend Larsen - 25. nov. 2014
Härligt mjukt och naturtroget material. Det finns dock ett stort problem. Med de sista 5 centimetrarna med knoppar, smalnar sleeven av så mycket att det är omöjligt att få in penishuvudet den sista biten. Detta trots att jag använde ordentligt med glidmedel. Antingen behöver du en väldigt liten och spetsig penis eller så kan du bara använda den som ett skydd på en mindre och väldigt hård dildo. Har inte testat en annan produkt som heter "Realistick" penis sleeve. På bilden ser det inte ut som den här har den sista snäva begränsningen.
0
Ett styggt alternativ
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är utformad för att ge extra förlängning av penis, vilket den gör i sin helhet... Den är lätt att sätta på, dock ska det sägas att man ska vara försiktig med att använda glidmedel på penisen då det skulle falla av efteråt, men helst på utsidan...:) Skulle rekommendera den till andra som tycker att det kunde vara fräckt med lite extra längd och som ett fräckt alternativ...;)
Maskinöversatt från sinful.dk
Lite blod i den
Anonymous - 13. mar. 2024
Den var lätt att sätta på i stelt tillstånd. Den höll sig på plats, men det finns lite blod i den. Frun kunde dock känna det och det var poängen. Den behöver bara lite hjälp för att sättas in, men efter det gick det bra!
Maskinöversatt från sinful.dk
Hylsa för penisförlängning
Anonymous - 4. dec. 2019
Perfekt för män vars kvinna/man ibland behöver en större inuti. Personligen är jag nöjd med min mans utrustning, men en förändring är uppfriskande. Ger en trevlig förändring i sovrummet.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful