Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris och G-punktsstimulator var 1

Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris och G-punktsstimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill du ha en nyskapande sexleksak av toppkvalitet som kan ge dig djupa och intensiva blandorgasmer? Då är fyrfaldigt prisbelönta Osé 2 från Lora DiCarlo helt perfekt för dig.

När du väl har provat Osé 2 råder det inte längre några tvivel - det här är en helt unik mirakelprodukt, designad med den kvinnliga kroppen och dess lustpunkter i åtanke.

Den består av en lufttrycksvibrator och en justerbar G-punktsmassager. De ger dig en helt unik och orgasmfylld onaniupplevelse, både när de används tillsammans och var för sig.

Inuti G-punktsmassagern hittar du en kula som glider upp och ner längs skaftet för att imitera den välkända "kom hit"-rörelsen. Längden av smekningarna kan justeras på den lilla runda knappen i bottnen, medan hastigheten justeras med hjälp av den kortare, ovala knappen.

Osé 2 är superflexibel och kan anpassas så att den passar just din anatomi.

Samtidigt skickar lufttrycksvibratorn vågor av njutning genom hela ditt klitorisorgan. Den är designad för att imitera den fantastiska känslan av oralsex, där klitoris och alla de omkringliggande nerverna tas om hand på absolut bästa sätt.

Klitorisstimulatorn har 10 inställningar att välja mellan, så att du kan hitta precis den nivå som passar dig och dina behov. Växla mellan dem med hjälp av den långa, ovala knappen.

Lora DiCarlos produkter är utvecklade i ett ovanligt samarbete med några av USA:s främsta ingenjörer inom robotteknik. De använder banbrytande teknologi inom mikrorobotik och hämtar inspiration från de effektiva rörelserna vi känner igen från naturligt hud mot hud-sex.

Vinnare av:

CES Innovation Award 2019 Popular Mechanics Editor’s choice Award 2019 IHS Markit Innovations Award in Robotics Time Magazine Best Inventions 2019 Award.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En besvikelse
Glad kvinna - 21. jan. 2021
Det är förmodligen den sämsta sexleksaksinvestering vi någonsin gjort. Du kan förmodligen säga att ett "verktyg" som behöver böjas när det är inne i slidan bara inte fungerar bra. Jag har gett den många chanser, men nej. Du borde köpa tvådelad en istället... Den kan vara bra. Men 2195 SEK, som inte kan användas ... AJ
0
Någon som vill köpa en womanizer premium?
Sarinu - 7. jun. 2021
Hejdå Womanizer. Du kommer inte att saknas 10/10
0
Kundservice 10/10
Anonymous - 13. mar. 2024
Som sagt, den här är jävla fantastisk (se min tidigare recension) och jag får de starkaste orgasmerna från den här. Men jag skulle vilja ägna denna recension till Sinfuls kundtjänstteam. Jag köpte min Ose 2 i maj och för några veckor sedan slutade den plötsligt att fungera. Jag kontaktade Sinful och de var otroligt hjälpsamma. Jag skickade ett mail till dem och förklarade vad som var fel. Cirka 1-2 dagar av e-postkonversationer ledde till att de skickade mig en helt ny. Jag hade hört att Sinfuls kundtjänst är mycket bra, men förväntade mig inte att mitt klagomål skulle besvaras så snabbt som det gjorde. Nu rekommenderar jag Sinful till alla jag känner, inte bara på grund av den varierande mängden leksaker de har, utan också för att de har en fantastisk kundservice. De tar sig tid för sina kunder. Jag är mycket nöjd och Sinful är min favoritsexshop.
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful