Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Love To Love Godebuster Dildo med Sugpropp Mellan var 1

Love To Love Godebuster Dildo med Sugpropp Mellan

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Letar du efter en mjuk, vibrerande och flexibel dildo, då är denna mellanstora dildon från Godebuster ett bra val.

Bottnen av dildon fungerar som en sugpropp och det är därför möjligt att använda dildon både handfritt, sittande, stående och liggande. Sugproppen sitter fast bra, så leken kommer inte att bli avbruten av att dildon släpper sitt grepp.

I bottnen har det också gjorts plats för den medföljande vibratorbullet så, Godebuster dildon kan både användas med och utan vibrator.

Om du påför lite glidmedel på dildon ger det en extra bra upplevelse. Love To Love rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel på deras produkter som är producerade av silikon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Perfekt formad buttplug
Anonymous - 13. mar. 2024
Denna underbara lilla buttplug, som jag tillåter mig att kalla den, är helt enkelt fantastisk. Den är gjord av silikon och hela ovansidan, allt utom sugkoppsytan längst ner, har en silkeslen och mycket behaglig matt textur med precis rätt mängd friktion för att få den att glida lätt och bekvämt, men samtidigt för att känna den på precis rätt sätt. Den är helt luktfri, till skillnad från leksaker gjorda av andra material, vilket är ett stort plus i min bok. Den medföljande vibratorkulan fungerar också ganska bra, den är placerad precis rätt i det smala stycket precis ovanför botten som du klämmer när den är inuti dig. Den manövreras med en enda knapp från botten där du kan slå på och av den. Om det finns en kritik skulle det vara att du ibland måste trycka på den här knappen ganska hårt och därmed också trycka dildon motsvarande hårt mot hålet du har den i. Inte en stor kritik enligt min mening. Det bästa med det är designen. Många andra buttplugs fastnar ganska mycket när de sätts in i rumpan på grund av en relativt tunn "nacke" nära den tjockaste delen. Godebuster har en något tjockare hals och en mycket mjukare övergång till den, vilket innebär att den är lättare att flytta in och ut, vilket är riktigt kittlande om du till exempel går runt med den. Det kan kännas som att den är på väg att hoppa ut, så du drar bara åt den och den glider tillbaka in igen. Superskönt. Jag tror att den är riktigt bra för analnybörjare eftersom den, trots sin storlek, faktiskt är ganska lätt att få in och ut. Sedan är den självlysande och ser ut som ett spöke. Det är kul :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra form men alldeles för mjuk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Love To Love Godebuster Dildo är en fantastisk leksak som kan användas på flera sätt. Längden och formen är perfekta. Sugkoppen fungerar utmärkt, men tyvärr är delen precis ovanför sugkoppen alldeles för mjuk, så dildon "går sönder" och gör penetration svår när du använder den. Vibratorns av/på-knapp är mycket känslig, samtidigt som den måste tryckas långt in för att förbli av/på. Formen och ytan är riktigt fin, tyvärr är "ögonen" på det lilla självlysande spöket ett irritationsmoment, det hade varit bättre om den hade varit helt slät utan några repiga inslag. Allt som allt är jag väldigt nöjd, men den kan inte få 5 stjärnor!
Maskinöversatt från sinful.dk
Bekväm och enkel att använda
Anonymous - 5. aug. 2019
Allt som allt, bra kvalitet och bekväm att använda, och förvånansvärt liten, vilket gjorde det lite bedövat, åtminstone för mig, men lätt att förvara.
Maskinöversatt från sinful.fi
söt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det här är faktiskt riktigt gulligt! Det står ingenstans i beskrivningen men den har ögon (det är meningen att den ska se ut som ett spöke) och den lyser i mörkret! Jag gillar att den är liten eftersom den är lättare att använda. Har inte testat sugförmågan än men den ser ok ut.
Maskinöversatt från sinful.fi
Dålig kvalitet och misstänkt
Anonymous - 2. oct. 2021
Ytan är skrovlig och missfärgad, och produkten har till och med en märkbar formfog. Minivibratorn fungerar med ojämna mellanrum och knappen är så känslig att den ibland går av även när den används. Vibratorn är också svår att få in och ut ur själva dildon.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful