Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll var 1

Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nu kan du få en intensiv analstimulering från ena änden till den andra med Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll.

Den kittlar prostatan, mellangården och testiklarna på en och samma gång. Den har två motorer som masserar mellangården och anus, medan den invändiga kulan i analpluggen rullar upp och ned längs prostatan för en längre stimulering som kommer att ta din orgasm till nya höjder.

Prostatastimulatorn har en ergonomisk design med två spetsar som omfamnar testiklarna och fördelar de intensiva vibrationerna på alla de känsliga zonerna. Du (eller din partner) kan styra de 11 vibrationerna via den medföljande trådlösa fjärrkontrollen.

Love to Love HIM är tillverkad i medicinskt silikon och har en mjuk överdel. Den kan föras in 9,5 cm och har på det bredaste stället en diameter på 3,8 cm.

Prostatastimulatorn är uppladdningsbar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte så fantastiskt som den ser ut.
Christian - 20. apr. 2020
Till att börja med är jag en 24-årig bisexuell man som har experimenterat med sexleksaker från 16 års ålder. En liknande prostatavibrator i silikon skulle vara en dröm för mig. Den har bra vibrationer, snyggt material och tanken på att ha "kramar" på sina testiklar är en jättebra idé. Den är fantastiskt lätt att använda och det enda jag var osäker på var var man skulle sätta in laddaren. (Det finns ett väldigt litet hål precis bredvid knappen som nästan ser ut som ett fel i kislet. Och jag kunde inte hitta något i manualen om var laddaren skulle gå in.) Tyvärr kan jag inte rekommendera denna. Designen är bra, men den gör inte riktigt det jobb den ska på mig tyvärr. Jag antar att detta varierar från person till person dock beroende på om den passar bra eller inte. På grund av detta kunde jag dock knappt lägga märke till den lilla bollen som rör sig upp och ner på toppen av pluggen, och jag fick samma resultat oavsett om den var på eller av. Vibrationerna från själva pluggen är dock perfekta, mest för att det finns så många alternativ så det borde finnas något för alla. Det är dock så högt att du skulle kunna höra det offentligt om det inte finns tillräckligt med buller för att dränka det. (På en buss, till exempel, där folk bara sitter utan att prata, skulle någon som sitter bredvid dig kunna höra det.) Armarna som ska greppa ens testiklar sitter för nära själva pluggen och det resulterade i att jag bara fick armspetsarna att nudda baksidan av pungen. Inte precis något man kunde känna, och därför inte något som kunde användas. Det kan dock vara möjligt om du antingen har naturligt långa testiklar eller har sträckt ut dem så att de kan nå ner tillräckligt och fastna.
0
Spara dina pengar
LH - 19. dec. 2020
Lite osäker på vad detta egentligen är tänkt att stimulera ...otroligt högljudd .... Spendera dina pengar på något annat
0
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful