Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Love to Love Secret Panty var 1

Love to Love Secret Panty

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Love to Love Secret Panty passar perfekt för dig som vill göra sexleken mer spännande och upphetsande. Paketet innehållet ett par trosor med g-sträng, ett vibratorägg och inte minst en trådlös fjärrkontroll som du styr leken med.

Så fort som hon har tagit på sig trosorna och satt i ägget är hon redo att låta partnern bestämma tempot. Settet passar perfekt för experimenterande och spännande parlekar, både offentligt och hemma i sovrummet.

Fjärrkontrollen har en räckvidd på 5-8 meter och man kan därför styra leken även om man befinner sig på ett mindre avstånd från varandra, till exempel om ni är tillsammans på en konsert eller på en klubb.

Även om det trådlösa vibratoägget är blygsamt till storleken, har det hela 10 kraftfulla vibrationsprogram att välja mellan.

Ägget och fjärrkontrollen använder sig av 6 x LR44-battier och 1 x 27A-batteri som medföljer.

Obs! Ägget är inte ljudlöst och vill du använda Love to Love Secret Panty i offentlig miljö rekommenderar vi att du gör det på ett ställe med lite högre ljudnivå - exempelvis på en konsert eller på en fest där det spelas musik.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Låter som en mobiltelefon
Eirik nilssen - 11. jul. 2017
Jag och min partner har inte hunnit med att testa den ute bland folk men vi provkörde den såklart hemma när den kom. Den gjorde vad den skulle. Ska köpa nya batterier till den nu för dom som är i vid leverans tog slut rätt fort. Kort å gott så är detta en liten leksak som är upphetsande för mig och min partner.
Roligt och styggt
Sara - 15. mar. 2017
Trosorna är lagom snygga, men jag tycker att fjärrkontrollen skulle kunna göras på ett sexigare sätt. Däremot är det full gas på vibratorn, och jag tror inte att man kan undvika att komma. Det är sant att den absolut inte är tyst men jag tycker den är riktigt rolig att använda hemma medan jag går och dammsuger till exempel.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful