Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg var 1

Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Det vibrerande ägget som styrs medhjälp av en fjärrkontroll är en av de mest populära leksakerna för par. För in ägget i slidan och låt honom kontrollera din njutning med hjälp av fjärrkontrollen, antingen i sovrummet eller ute bland folk. Längsta möjliga avstånd mellan ägg och fjärrkontroll är 10 meter.

Fjärrkontrollen har en display som visar vilket vibrationsläge han väljer för att stimulera dig. Smörj in ägget med glidmedel innan du för in det. Detta kommer göra att det känns mjukare och lenare.

Innan användning: Påför gärna lite glidmedel på ägget - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: Tvätta ägget försiktigt med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray som är speciellt anpassat sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur ägget och fjärrkontrollen när dessa inte används då batterierna annars är i risk att ladda ur inuti produkten.

Nya batterier: Får du slut på batterier kan du alltid köpa nya på Sinful.se till låga priser. Om du är osäker kan du alltid hitta din produkt på webbshopen och se vilka batterier det använder.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Super stygg!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hade köpt ägget som en överraskning till min man när vi skulle åka på semester. Jag satte upp ägget och gav honom fjärrkontrollen som en "present" under middagen. Han tyckte det var väldigt lockande att han kunde styra ägget. Slutresultatet blev två MYCKET nöjda kunder ;-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Det underbara ägget
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag hade köpt ägget och gick till en väns hus och frågade om hon ville prova ägget, och hon sa ja. Efter en kort tid var hon väldigt kåt och ägget slutade med att ge henne flera orgasmer :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte överväldigande entusiastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är ett trådlöst ägg med tio vibrationsprogram. Jag tycker att det är svårt att navigera bland de tio olika vibrationsprogrammen, man måste gå igenom alla tio för att komma tillbaka till det första. Det är också väldigt stort jämfört med vad jag förväntade mig. Och vibrationerna är inte särskilt starka. Fjärrkontrollen är svår att stänga av, och om du glömmer att ta bort batterierna från både fjärrkontrollen och ägget är de döda nästa gång. Så på det hela taget, inga bra poäng från mig. Jag såg fram emot ett trådlöst ägg, och nu kommer det att samla damm istället. Ingen orgasm här för mig
Maskinöversatt från sinful.dk
Inget bra köp - tyvärr
Anonymous - 13. mar. 2024
Ljudnivån i vibratorn är alldeles för hög. Kan bara användas hemma. De olika inställningarna hjälper inte till med känslan för min pojkvän, så för oss är den bara användbar som en dynvibrator och där är ljudet en avstängning jämfört med andra vibrerande leksaker.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful