Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lovers Premium O-Balls Geishakulor var 1

Lovers Premium O-Balls Geishakulor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med Lovers Premium O-Balls Geishakulor kommer du kunna få njutning och samtidigt en mer känslig och tränad slida. Kulorna kan till och med ge dig större sexlust!

O-balls består av ett snöre med två geishakulor samt en kedja med en enkel geishakula som du kan använda allt efter hur stark din bäckenbotten är. Oavsett vilken av de två snören du använder har dessa geishakulor en diameter på 3,5 cm var. Vi rekommenderar att du börjar med den ena kulan och tränar upp dig till att använda snöret med de två kulorna. Geishakulor förs upp i slidan och används eventuellt medan du gör knipövningar.

O-Balls har en invändig kula som roterar när du rör dig så du uppnår en mild massage av slidan. Därför kan det vara bra att använda geishakulor när du är aktiv så du får mest möjligt ut av den invändiga kulan som roterar när du rör dig så du uppnår en mild massage av slidan. Därför kan det vara bra att använda geishakulorna när du är aktiv så du får störst möjliga nöje av dem.

Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel, som till exempel Swede Woman, tillsammans med geishakulor då det kommer att göra dem mer behagliga att föra upp.

Undrar du hur du ska träna din bäckenbotten? Läs då vår guide till Bäckenbotten Träning på Sinful.se/blogg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Överraskande bra
Anonymous - 5. apr. 2017
Jag har aldrig tränat min bäckenbotten med bollar tidigare och jag visste att jag förmodligen var på ett dåligt sätt. Jag har använt det här bäckenbottensetet i två veckor nu och jag kan redan känna en stor skillnad. I början kunde jag inte hålla den enda bollen i upprätt position. Jag har varit väldigt seriös med min träning, så jag sätter upp bollen varje morgon innan jag går till jobbet och låter den vara på plats i 1-2 timmar. Redan nu kan jag sitta och gå runt med den enda bollen och hålla den på plats och bäst av allt, jag har upplevt starkare och mer intensiva orgasmer. Jag förväntade mig inte en sådan märkbar skillnad. Så det är bara att sätta igång, det fungerar!
Maskinöversatt från sinful.dk
Verkligen förstklassigt <3
Anonymous - 13. mar. 2024
Vilken upplevelse att använda den här produkten. För det första är kvaliteten och materialet i toppklass, priset är mycket rättvist, användarvänligheten är oklanderlig - och de är fantastiska att använda. Jag personligen får mycket ut av bollarna inuti bollarna som masserar min vaginalvägg när jag är aktiv. En sak är att det är motion, en annan sak är att det är enormt stimulerande. Min lust är större, min kvinnlighet återaktiveras - det är fantastiskt att det krävs så lite för att känna sig själv. En gåva till varje kvinna.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful