Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lovetube Playpal Vibrerande Power Pussy var 1

Lovetube Playpal Vibrerande Power Pussy

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Lovetube Playpal Vibrerande Power Pussy är en läcker onaniprodukt med vibrator för män. Lovetube kan både ge dig en mycket realistisk känsla och skämma bort dig med underbara multispeed vibrationer för ännu större njutning. 

Den vagina-formade Lovetube Playpal Vibrerande Power Pussy har en retande invändig struktur som stimulerar dig när du rör den fram och tillbaka. Du tänder lätt på vibratorn och justerar vibrationsintensiteten genom att skruva på vibratorns röda lock. När vibratorn är tänd för du den tillbaka i ingången av Lovetube Playpal Vibrerande Power Pussys botten.

Det mjuka materialet som Lovetube är tillverkad av känns lent och läckert när du använder det tillsammans med ett glidmedel. Du väljer själv vilken sorts glidmedel du föredrar då produkten kan användas tillsammans med både vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel.

Med Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy kan du själv justera hur intensivt vakuumtrycket ska vara allt efter vad du föredrar. Du kan nämligen justera vakuumet genom att skruva på locket i bottnen. När du är klar med att använda Lovetube kan du skruva av locket och rengöra den med varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring.

När sleeven är torr (antingen torkad försiktigt med en handduk eller lufttorkad) kan du med fördel använda lite Fleshlight Pulver på Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy för att bevara den mjuka och lena ytan.

Obs! Lovetube Playpal Vibrerande Power Pussy behöver 1 st. AA-batteri som säljs separat.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful