Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lunette Menskopp Stl. 1 var 1

Lunette Menskopp Stl. 1

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Lunette Menskopp är ett naturligt och behagligt alternativ till bindor och tamponger. Med en menskopp tar du hand om både din kropp och din plånbok på bästa sätt.

Koppen kan samla blod i upp till 12 timmar och när den väl sitter på plats märker du inte av den. Eftersom koppen är tillverkad av medicinskt silikon tar den extra väl hand om den känsliga miljön i ditt underliv.

Innan du använder koppen för första gången bör den kokas i en gryta i ca. 20 minuter. Under din menstruation kan den rengöras med varmt vatten och Lunettes Feelbetter Rengöring till Menskopp i samband med att du tömmer den. Tar du hand om din kopp kan du använda den i många år framåt.

När du ska sätta in koppen börjar du med att tvätta både dina händer och din menskopp ordentligt. Därefter hittar du en bekväm position där du kan sära på benen och slappna av så mycket som möjligt. Vik koppen på det sätt som fungerar lättast för dig, det finns flera förslag online, och för in den innan du släpper taget. Dra eventuellt lite i staven i botten på koppen för att kontrollera att den sitter som den ska. Nu skapar den ett vakuum i slidan, som ser till så att inget blod rinner ut.

Menskoppen i stl. 1 är den minsta modellen och extra flexibel. Den är bäst till dig som inte har fött barn och som har lätt till normalt blödning. Koppen är tillverkad av 100% medicinskt silikon.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful