Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Magic Wand Massager 2 Speed var 1

Magic Wand Massager 2 Speed

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Magic Wand Massageren är känd för att vara världens kraftigaste vibrator.

Under mer än 30 år har det "magiska trollspöt" gett kvinnor över hela världen mängder av orgasmer.

Så om du letar efter en klitorisvibrator som verkligen kan intensifiera dina orgasmer är denna 2 speed Magic Wand ett riktigt bra val. 

Med dens stora runda huvud, flexibla hals och kraftiga vibrationer ger denna magic massager en ytterst eggande stimulation.

Den är så kraftfull att den också är idealisk att använda till massage av ömma muskler.  

Du behöver inte bekymra dig över batterier då Magic Wand Massager 2 speed har sladd och därmed alltid är klar för sensuell användning.

Magic Massager har 2 kraftfulla hastigheter som du kontrollerar på en enkel knapp. Använd vibratorn själv eller tillsammans med din partner.

För att få den absolut bästa upplevelsen rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din Magic Wand Massager. 

Om du vill uppnå en annorlunda njutning med din Magic Wand Massager, prova då våra olika Magic Wand tillbehör.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Orgasmgaranti för mig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte den här vibratorn för ungefär 4 veckor sedan, och WOW jag är lycklig! Det är riktigt coolt att den har en sladd, så jag kan bara koppla in den när jag vill leka. Det är inte super tyst, men det är inte särskilt högt jämfört med hur kraftfullt det är! De två vibrationerna är kraftfulla och jag har aldrig använt den utan att få en orgasm. Riktigt trevligt ...
Maskinöversatt från sinful.dk
Uhada det är bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har precis fått min trollstav...eller magiska trollstav skulle jag säga. För den är verkligen förtrollande! Jag har inte alltid haft så lätt att få orgasm vid vanligt samlag (tyvärr!). Men när vi tar med trollstaven i spelet är det en verkligt fantastisk upplevelse. Alla borde äga en!
Maskinöversatt från sinful.dk
Bästa investeringen hittills!!!
Anonymous - 10. jan. 2012
Jag har haft ögonen på den här länge efter att ha sett den i Sex and the City-serien. Jag bestämde mig för att gå för det och har absolut ingen ånger. Jag har provat otaliga "kraftfulla" vibratorer, men INGEN av dem har gjort lika bra som den här. Tyvärr har jag svårt att komma, men med den här är det inget problem och det är blixtsnabbt, just för att det är så kraftfullt som beskrivet ... :-) Så jag skulle definitivt rekommendera det till andra, utan tvekan!
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra för allt
Anonymous - 10. jan. 2012
Magic Wand Massager 2 Speed är ett måste för alla par, din man kommer att älska dig när du använder den på honom, precis som du kommer att älska honom när han masserar dig med den. Men var försiktig, börja långsamt, eftersom mycket få män har provat detta och de känsliga områdena är mycket känsliga....han kommer definitivt att vara i 7: e himlen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Trollstav.
Anonymous - 10. jan. 2012
Ordet "magi" är helt i överensstämmelse med produkten. Lever helt upp till sitt namn som magisk, och gör mycket gott :-) Orgasmgarantin kan inte klagas på.... Det fungerar bara. Varje gång.
Maskinöversatt från sinful.dk
Effektiv!
Anonymous - 11. jan. 2012
Jag har tittat på den länge och var frestad att köpa den utan min frus vetskap - och jag kan bara säga att köpet är helt godkänt ;)
Maskinöversatt från sinful.dk
När du inte kan ha en Sybian i ditt hem :-)
Anonymous - 11. mar. 2012
Jag har en gång upplevt den glädje som en Sybian kan ge... - men de flesta har nog inte en sån... Men nu har jag en trollstav... - och den kan åstadkomma lika fina mirakel... och det på mycket kort tid. :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Helt fantastiskt!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det fungerar - blixtsnabbt - varje gång! Har alltid haft svårt att komma. Nu tar det 3 minuter!!! Hur stor, klumpig och bullrig den än är, så är den precis lika effektiv.
Maskinöversatt från sinful.dk
Wau
Anonymous - 13. mar. 2024
Vilken fantastisk produkt. Fantastisk kvalitet. Det verkar lite skrymmande först, men du inser inte det när du börjar använda det. Säker orgasm varje gång, och bra för användning på axlar etc. också. Prova det, du kommer inte ångra det. ;-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Gode Gud...
Anonymous - 13. mar. 2024
Den är bara bra... :-) Med det sagt kan jag säga att den ger vad den ska när jag använder den ;-) Så därför köp den och till det priset :-) Uha...
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful