Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Magic Motion Candy och Dante Par Set var 1

Magic Motion Candy och Dante Par Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ge din partner den ultimata överraskningen därhemma, eller njut av en fräck lek ute på stan, med läckra Magic Motion Set.

Den tystlåtna bulletvibratorn placeras antingen i trosvibratorn Candy, eller i penisringen Dante. Därefter kan de kontrolleras via gratisappen, så att ni bl.a. kan välja mellan olika vibrationsmönster och mäta längden på er samvaro.

Ni kan naturligtvis även använda Candy eller Dante utan er partner, för att på så vis få en underbar onaniupplevelse, där du har 100% kontroll. Eller varför inte låta musiken styra vibrationerna via MusicMode? Endast fantasin sätter gränser.

Vibratorn är vattentät och laddas enkelt med den medföljande USB-sladden. Candy och Dante är tillverkade i kvalitetssilikon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Spännande resa
Henning - 15. jan. 2020
Riktigt bra litet fodral för den spännande och utmanande upplevelsen. Ljudnivån är minimal. Hörs om man sitter 4 på ett bord, men på resan i Ikea är det inga problem. Här kan vi klart rekommendera inställningen som gör vibrationer utifrån ljudet runt omkring dig. Spännande och stimulerande utan att partnern behöver stå och trycka hela tiden. Lägg bara telefonen i fickan och se hur länge han/hon kan hålla masken.
0
Galen i idén, men besviken.
AA - 7. jan. 2020
Jag älskar den här idén, men arbete kan göras för att förbättra produkten. Räckvidden är för kort. Vi testade den i dubbelsängen och var tvungna att vara nära varandra för att kunna fjärrstyra via appen. Likaså fungerade inte fjärrkontrollen när jag (hon) hade ihop benen. Vi hade haft en förväntan om att till exempel kunna starta en busig helg med fjärrkontroll från ett bord medan sambon gick till baren osv. Det är definitivt inte ett alternativ. Det är verkligen synd, men om det kommer en uppdaterad produkt så står jag först i kön. P.S. Det skulle också kunna vara coolt om du kunde köpa möjligheten att produkten kan användas på båda parter samtidigt.
0
Perfekt
Anonymous - 1. feb. 2022
Vi har letat efter det här länge och äntligen hittat det, till ett mycket överkomligt pris och enkelt att använda, så det är helt perfekt!
Maskinöversatt från sinful.fr
Supernöjd...:)
Anonymous - 1. apr. 2022
Tummen upp
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful