Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrd Trådlöst Vibratorägg var 1

Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrd Trådlöst Vibratorägg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Magic Motion Smart Mini Vibe är en klitorisvibrator som styrs via smartphone. Den lilla vibratorn är perfekt till sexiga parlekar och den kan användas oavsett om ni befinner er i samma rum eller i varsitt land.

För att kunna använda Magic Motion Smart Mini Vibe med fjärrstyrning så behöver ni ladda ner appen Magic Motions. Appen ger er en rad olika sätt att styra vibratorn på så att ni får full frihet att leka precis som det faller er in. Ladda ner appen till Android och iPhone här.

Appen har 7 olika funktioner:

- Music Player: Ger er härliga vibrationer som följer rytmen i er favoritmusik. Kan även synkroniseras med ditt iTunes-konto.

- Voice Control: Gör det möjligt att styra vibrationerna med rösten via program som Skype och Whatsapp.

- Motion Sensor: Får vibratorn att vibrera efter hur hårt man skakar telefonen.

- Scenes: Ger er möjligheten att välja mellan 9 förinstallerade vibrationsmönster. När ett program är på så visas mönstret på skärmen.

- Games: Gör det möjligt att styra Magic Motion Smart Mini Vibe via små spel där man t ex ska slå på trummor. Intensiteten på vibrationerna varierar efter vilken trumma man slår på.

- Custom Control: Ger er möjligheten att skapa en helt unik vibration med hjälp av en rad reglage som du kan dra mellan höger och vänster för att skruva upp eller ned intensiteten.

- Manual: Ett manuellt program där ni med hjälp av en enkel knapp kan skruva upp och ned vibrationerna.

Magic Motion Smart Mini Vibe är uppladdningsbar och 100% vattentät så att den även kan avnjutas i duschen.

Med hjälp av en särskild app till iPhone kan du fjärrstyra Magic Motion Mini Vibe från en annan telefon, dvs att du t ex kan sitta i Kina och styra din partners vibrator i Stockholm, vilket öppnar upp för helt nya nivåer av fjärrstyrd njutning.

OBS: Vi rekommenderar att du laddar vibratorn i minst 12 timmar innan första gången du använder den.

Observera även att vibratorn ska användas till utvändig stimulering, t ex klitoris. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bästa orgasmen på länge
Louise - 10. feb. 2019
Använder denna som vibrator och den är riktigt bra! Ger bra orgasmer och är tyst men kraftfull, dock jobbigt att dela med mim kille varje gång för att han ska styra...
Wow-effekt på magisk rörelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi köpte magic motion för att vi trodde det var ett ägg att använda inne i slidan, men fick reda på att det bara var för klitoris, sedan dess har vi använt det till förspel OCH det är bara riktigt bra, bara att sätta på den och börja använda appen på din telefon... Den har en super wow-effekt, den fungerar och du kan styra vibrationerna själv, till punkt och pricka
Maskinöversatt från sinful.dk
Wow-effekt
Anonymous - 5. feb. 2017
Jag köpte den när jag ville få igång mitt sexliv och blev faktiskt lite besviken eftersom vi trodde att det var en som skulle gå upp i slidan samtidigt som den styrdes via telefon. Men när vi använde den på klitoris var den perfekt, den är riktigt bra och styrkan i den är perfekt. Vi är verkligen nöjda med den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi köpte detta eftersom min partner skulle vilja ha någon form av stygg makt över mig. Det är definitivt ett perfekt köp. Han kan kontrollera allt och utbudet är fantastiskt. Det är perfekt när du är långt ifrån varandra, men också när du behöver stimulera dig själv. Den enda lilla nackdelen är att den inte är så tyst eftersom vibrationerna är starka! (Vilket också är en fördel). Vi har verkligen inte ångrat vårt köp och rekommenderar det definitivt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra för manuell användning
Anonymous - 1. mar. 2018
Trots Sinfuls beskrivning att den endast är avsedd för extern användning, beskriver instruktionerna hur man använder den för intern användning. Anslutningen mellan vibratorn och telefonen är dock dålig och kan inte ens användas från ett avstånd på 50 cm. Det står att den kan användas från Köpenhamn till Kina, men den har testats från en stad till en annan i Danmark, och det finns inte en chans att den kan ansluta till telefonen. Den är dock bra för manuell användning med hjälp av knappen på vibratorn, och som beskrivs i den medföljande manualen kan den enkelt användas för internt bruk!
Maskinöversatt från sinful.dk
Michelle D.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte denna vibrator för att använda med en långdistans flickvän, vilket gjorde det möjligt att spela även om vi inte var tillsammans. Trots att det bara finns 2 spel du kan använda för långdistans och allt annat inte riktigt fungerar, har jag varit glad för att de saker som fungerar är fantastiska! Det är en så bra leksak, både på distans och manuellt. Superbra kvalitet och vibrationerna fungerar varje gång. Jag önskar dock att det fanns fler långdistansalternativ, så det är därför det bara får 4 stjärnor, även om själva produkten förtjänar 5.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte värt pengarna alls.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag är helt och hållet besviken. Jag måste stå 1,5 meter från min fru annars kan den inte ansluta och då blir det roliga lite av en "fjärrstyrd vibrator". Appen är så och så. Inte det minsta tyst, inte ens på minsta vibrator. Kan inte på något sätt rekommendera denna produkt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra
Anonymous - 10. jan. 2019
Mycket bra
Maskinöversatt från sinful.dk
oemotståndlig
Anonymous - 2. dec. 2020
Denna vibrator är helt enkelt oemotståndlig och passar utmärkt för både relationer och lek.
Maskinöversatt från sinful.dk
En besvikelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag lyckades ansluta den smidigt till min iPhone, men när den var på väg att föras in i slidan förlorades all kontakt med telefonen. Detta hände flera gånger. Kundtjänst kontaktades och jag fick en ny skickad till mig, samma sak hände igen. Mycket nedslående att den inte fungerar när den är inne i vaginan, bara utanför. Möjligen störs signalerna av min kopparspiral? Jag tycker det är en dålig produkt, men 5 stjärnor till kundtjänst! =)
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful