Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Make Your Own Dildo Vibrator var 1

Make Your Own Dildo Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nu kan din tjej, fru eller älskare njuta av dig, även om du är ute på stan, på företagsresa eller på semester. Med Make Your Own Dildo Vibrator kan du göra en mycket trogen kopia av dig själv. Setet innehåller allt vad du behöver för att göra en fräck trogen kopia av dig själv. Det ingår till och med ett vibrerande ägg som kan gjutas in i dildon för en extra retande retande upplevelse.

Så här använder du Make Your Own Dildo Vibrator: - Blanda ihop gjutningspulvret med 32 graders varmt vatten. - Fyll i pulvret i gjutningsformen. - Lägg penis i gjutningsformen och håll den där i 60-90 sekunder. - Dra ut penis ur formen, häng fast det vibrerande ägget kring skeden och låt det vila på gjutningsformens kant, så att ägget hänger ned i gjutningsformen och häll sedan i gummiblandningen. Obs! Fjärrkontrollen ska inte med ned i gjutningsformen.  - Dra ut gummikopian och avnjut.

Det ingår en detaljerad vägledning i asken.

Make Your Own Dildo Vibrator är en allergivänlig kvalitetsprodukt som är 100 % fri från ftalater och latex.

TIP! Vi rekommenderar att du köper med en penisring som du använder under gjutningsprocessen för att vara säker på att kunna hålla erektionen medan pulvret torkar. Screaming O RingO Erektionsring är mycket lämplig för detta syftet och så kan den självklart också användas i efterhand.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful