Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Max Passion Multispeed Silver Bullet Vibrator var 1

Max Passion Multispeed Silver Bullet Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Max Passion Multispeed Silver Bullet Vibratorn är ett fjärrstyrt vibratorägg, som antingen kan användas på egen hand eller till spännande parlekar.

Vibratorägget levereras tillsammans med en sladdförsedd fjärrkontroll. Efter att ha placerat ägget på det sätt som just du föredrar, kan du eller din partner enkelt kontrollera vibrationsnivån med hjälp av fjärrkontrollen.

Du bestämmer intensitetet med hjälp av fjärrkontrollen och kan börja med mjuk stimulans, för att sedan gradvis vrida upp vibrationnivån till klimax uppnås.

Vibratorn använder sig av 2 x AA-batterier som säljes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Plastig och dålig vibration
Josefine - 28. oct. 2020
Det enda bra med denna vibrator var att den var lätt att använda och billig men tyvärr åkte den i soporna direkt. Vibrationen var urusel och produkten var fruktansvärt plastig.
Prisvärd
J - 2. jun. 2020
Kvalitén är efter priset. Vibbratorn mycket tillfredsställande ;) kan rekommendera denna billiga och mycket njutbara produkt :)
Sådär...
Caroline - 28. jul. 2019
Precis helt rätt! Under två sessioner... sedan gick den sönder (sladden gick av).. Hade den inte gått sönder så lätt, hade jag köpt den igen! Men icke...
Kraftfull för priset.
J - 12. may. 2019
Den billiga plasten kontrollen är gjord av samt att ägget satt ihopp lite snett sänkte mina förväntningar, men det var ingen större problem med tanke på priset. Jag blev jäkligt förvånad när jag väl satte igång den (det krävs två AA batterier som inte ingår vilket står klart och tydligt) eftersom den vibrerar som bara den. Den är även ganska tystlåten, de lägre hastigheterna hörs knappt och även om den högsta hörs mer som förväntat är det ingenting som skulle höras från ett annat rum. Jag kan tänka mig att ägget inte kommer klara sig så länge med tanke på kvaliten på materialet, så om du vill ha någonting långvargt finns det nog bättre alternativ. Om du dock vill testa ett lite snabbt så är det välldigt prisvärt, speciellt med 2 för 125 kampanjen.
Väl godkänt ägg!
Alexsandra - 8. aug. 2017
Kan varmt rekommendera detta ägg som inte är speciellt avancerat men är väl värt att lägga en liten slant på. Den ger en skön vibrering som går att intensifiera samt sänka om man nu vill det. Går även att ha utanför sängkammaren tex på bio etc för roligare stunder. Dock är den ganska hög i vibrationsljudet så är inget för den som vill vara helt diskret ;). Kan ändå varmt rekommendera! Jag vill skaffa mer avancerad efter att ha provat denna!
Det är perfekt
Anonymous - 8. apr. 2017
Min pojkvän och jag använder den här ofta, och ärligt talat kan jag inte leva utan den. Det är riktigt bra eftersom du kan använda den även om du inte vill ha en galen vibrationsstyrka, men det är också riktigt bra när den är som högst. Det är väldigt lätt att använda och jag skulle definitivt rekommendera det om du vill ha lite mer spänning i ditt sexliv.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket värde för pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket trevlig leksak, jättekul med din pojkvän. Lite synd att det finns en sladd, eller att sladden inte längre finns kvar... men annars är den väldigt fin! Hade kunnat vara lite vibrationsmönster, men okej som den är :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Lätt och fräck
Anonymous - 2. jun. 2021
Jag fick den i present av min vän och tänkte att den inte såg så spännande ut, eftersom det egentligen bara är en kula med en tråd på - men jag hade fel! Användningsområdena för den här är definitivt fler än en enkel kula. Jag känner också att kraften är större än mina vanliga kulor. Fjärrkontrollen är lätt att använda och den är inte så känslig. Jag har testat produkter tidigare där vibrationsnivåerna ligger för långt ifrån varandra och det plötsligt blir väldigt våldsamt - inte bra. Här är det lätt att kontrollera och bygger upp gradvis. Jättekul att ta ut detta med en ögonbindel med din partner ;)) - men också bra på egen hand. Skulle vilja se andra vibrationsmönster, men annars bra för priset :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Superbra
Anonymous - 13. mar. 2024
Min fru säger att den fungerar utmärkt
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful