Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Medintim Active 3 Erection System var 1

Medintim Active 3 Erection System

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med Medintim Active 3 erektionssystem får du det kompletta kittet för att ge extra styrka till ditt eget paket. Den innehåller en automatisk penispump, flera sammandragningsringar i olika storlekar och en flaska glidmedel för att hjälpa dig att få (och behålla!) en skrytsam erektion.

Den automatiska penispumpen skapar ett vakuum och använder undertryck för att utöva sin magi. Fäst de tre blå ringlastarna i cylinderns öppna ände för att skapa ett konliknande huvud. Applicera rikligt med glidmedel på spetsen och ta på valfri sammandragningsring hela vägen ner till konens bas.

När ringen är på plats, ta bort kondelen av ringlastaren och för in din penis i den genomskinliga cylindern. Nu börjar magin: Tryck på knappen för att se den erektila vävnaden i din penis fyllas med blod, vilket så småningom får den att stå högt och stolt.

När en erektion väl har uppnåtts hjälper sammandragningsringarna till att bibehålla den. Medan cylindern fortfarande är på plats, skjut ringen från lastaren till basen av din penis för ett tight grepp. Ta bort cylindern (och ringlastaren) och se din härdade vän.

Med en boost till din längd, omkrets och totala potens kan du nu ta din medlem på en runda - för en njutbar ensamtid eller sex med en partner.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful