Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo var 1

Metal Worx Mr. Smooth Stål Dildo

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Metal Worx Mr. Smooth är en stilfull dildo av stål. 

Dildons robusthet och vikt (454 g) gör att du kan stimulera med en riktigt bra tyngd när du använder den. Dildon är med sina 15,5 cm inte speciellt stor men den kan i  gengäld stimulera mycket målinriktat pga sin tyngd och formgivning.

Längst nere har Mr. Smooth ett kulformat handtag som gör den mycket lätt att kontrollera.

Fördelen med en ståldildo som Mr. Smooth är att du kan värma upp eller kyla ner den före användning, beroende på om du vill ha varma eller kyliga upplevelser. Lägg den i en skål med varmt eller kallt vatten innan du ska använda den. Vi rekommenderar att du alltid lägger den på insidan av din underarm för att se till att temperaturen är okej.  

Vi rekommenderar att du alltid använder ett silikonbaserat glidmedel tillsammans med ståldildon för att få den absolut bästa upplevelse. 

Den levereras i en stilfull och robust metallbox som du kan förvara den i efter användning. Om du tar bra hand om din ståldildo kan den hålla i riktigt många år.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ett utmärkt val
Anonymous - 13. mar. 2024
Som nybörjare (M/F) inom detta område var det svårt att göra det första valet. Det som fick oss att bestämma oss för denna produkt i första hand var den eleganta designen, storleken och sist men inte minst beskrivningen av produkten. Efter att min partner och jag har provat "Steel" måste vi erkänna att det är en extremt trevlig produkt att använda. Speciellt vikten är värd att notera samt hur man enkelt kan rotera, vrida och vända på stålet. Dessutom innebär designen att det kan vara mycket upphetsande att "låtsas" att stålet dras ut ur slidan. Och när den används på rätt sätt kan den ge en mycket fin stimulerande effekt på G-punkten. Anledningen till att jag nämner storleken ovan är att stålet varken är för stort eller för litet, så alla bör kunna njuta av det. Med försiktighet kan stålet också användas analt - med stor effekt för min kvinnliga partner. Eftersom jag för närvarande inte kan upprätthålla min erektion är både min partner och jag mycket glada över detta alternativa hjälpmedel så att vi fortfarande kan uttrycka vår önskan om varandra och utforska och fortsätta den vackra erotiska resan tillsammans på ett nytt sätt.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful