Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Minds of Love TrainBalls Gym Set Knipkulor var 1

Minds of Love TrainBalls Gym Set Knipkulor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vem har sagt att träning måste vara tråkigt? Få starkare muskler, ökad känslighet och ännu bättre orgasmer med knipkulorna TrainBalls från Minds of Love.

Växla mellan 5 olika kulor med ökande tyngd för en effektiv och enkel bäckenbottenträning. Samtidigt kan du njuta av hur de inbyggda metallkulorna stimulerar och kittlar dig invändigt.

Börja med den lättaste kulan och växla upp när den känns för lätt. Med 5 kulor är setet lämpligt åt såväl nybörjare som redan erfarna.

De körsbärsformade kulorna är tillverkade i silkeslent silikon vilket gör dem lätta att föra in och behagliga att bära. Ju mer du använder dem desto bättre kontroll, stramhet och känslighet kommer du och din partner att uppleva.

Den långa "stjälken" i silikon gör det enkelt för dig att snabbt få ut kulorna och försäkrar samtidigt att de sitter där de ska medan du tränar eller leker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ett bra nybörjarset
Kata - 21. feb. 2021
Till en början kändes det som att bollarna var för stora; men vid användning insåg jag att för en nybörjare är större bättre. Jag började med den lättaste och just nu är jag på medelnivå. Den här uppsättningen har lärt mig mycket om min sexualitet och funktioner där nere. Jag känner att min vilja och sexuella känslighet har ökat med användning av bollar
0
Bättre sex
Anonymous - 13. mar. 2024
De har bidragit med mycket lek och sex.
Maskinöversatt från sinful.dk
Stor
Anonymous - 9. sep. 2022
Den är perfekt för vardagsbruk för en hemmafru. Den enda nackdelen är att det tog ett tag att förstå vilken vikt som var vilken.
Maskinöversatt från sinful.fi
1
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte dessa gejsrar i april i år. Jag gillade dem och använder för närvarande en 85g-boll. Jag har använt ett smörjmedel när jag sätter in, så jag har inte haft några problem när jag sätter in. Borttagning är inte heller något problem med strängen / handtaget. Jag tvättar alltid händerna efter användning med varmt vatten och Avril's intimate cleanser (tror den är bra för det ändamålet) Jag har även märkt att min sexuella känslighet har ökat, och min partner säger alltid när jag har haft en paus och jag har tränat att jag känner mig bättre/smartare, så kallad upgraded:) + Det finns super många andra fördelar, ni borde kolla in Sinful har gjort ett info-paket på geisha bollarna på hennes blogg. Men åtminstone jag har upplevt dessa som ett bra köp, väl spenderade pengar var värda priset om jag säger så själv:) Så jag rekommenderar dem starkt baserat på min egen erfarenhet:) lycklig framtid till dig som läser detta:)
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful