Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Minds of Love TrainBalls Vibro fjärrstyrda Duoägg var 1

Minds of Love TrainBalls Vibro fjärrstyrda Duoägg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Träna din bäckenbotten samtidigt som du blir behagligt förtjust i de 3 vibrationsmönstren och 4 hastigheterna i TrainBalls Duo Egg från Minds of Love. Du får dubbel stimulans från duoägget som har 2 kraftfulla motorer. Med både vibrerande och pulserande får du ett särskilt roligt träningspass.

Duo Egg är mjukt rundad för enkelt införande och är lika lätt att ta bort tack vare den 9,5 cm långa indragningsremmen. Tillsätt lite vattenbaserat glidmedel för ett smidigt införande.

Du får en stark och diskret stimulering som enkelt styrs via fjärrkontrollen. Med en räckvidd på upp till 10 meter kan du lämna över tyglarna till din partner och dela den här stygga lilla hemligheten när du är ute och går. De 83 g av ägget passar alla som vill träna sina bäckenbottenmuskler och lägga till lite surrande stimulans till träningen.

Ladda både ägget och fjärrkontrollen med de medföljande USB-kablarna. Rengör ägget med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för bra hygien, och torka av fjärrkontrollen med en trasa om det behövs.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Jag funderade på att låta någon annan kontrollera dem, men då skulle jag förmodligen behöva använda dem i ett par månader för mig själv först. Bara skratta och skratta i 5 minuter. Sedan har jag inte ens kontrollen själv
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket bättre upplevelse än jag hade trott. Rekommenderas varmt till de som är nyfikna.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful